Tovább a veretlenségért!

A négy tavaszi forduló során nem talált legyőzőre az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a 21. forduló zárómérkőzésén a Ménfőcsanak ESK vendégeként lép pályára március 31-én, 18 órától.

Az újonc Ménfőcsanak ESK ellen van mit törlesztenie az Érdi VSE-nek, amely ősszel öt meccs után, a hatodik körben épp a Ménfőcsanak elleni hazai mérkőzésén vesztette el veretlenségét, miután a Győr-Moson-Sopron megyei társulat 2–1-re győzött az Ercsi úti Sporttelepen.

A Rába-partiak eddig változatos idényt produkálnak teljes egészében és tavasszal is, miután 2019-ben egy győzelem (hazai pályán a Komárom elleni: 2–0) és két döntetlen (a Sárvár és a Mol Vidi II ellen idegenben) mellett gólzáporos meccsen kaptak ki hazai pályán a Nagykanizsától 4–3-ra. Míg a bajnokság során hét győzelemmel, öt pontosztozkodással és nyolc vereséggel állnak a tabella nyolcadik helyén.

A középmezőnyben elhelyezkedő társaság hullámzó teljesítményét jelzi, hogy az ötödik PAFC II is csak öt pontra van, de a kiesőzóna felett sem sokkal van lemaradva a játékosból edzői szerepkörbe kerülő Weitner Ádám vezette Ménfőcsanak.

– A legfontosabb, hogy azt a játékot játsszuk, ami jellemző ránk. Ha ez meglesz, akkor vissza tudjuk szerezni azt a három pontot, amit ősszel elhullajtottunk a Ménfőcsanak ellen. Elég kellemetlen társaság az ellenfél. Otthon kikaptak ugye a Nagykanizsától négy háromra, Sárváron az utolsó percekben sikerült ikszelniük, legutóbb a Vidi II-vel játszottak döntetlent, az akkor még harmadik helyezett Komáromot pedig simán verték kettő nullra, tehát nagyon hektikus társaság, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és szeretnénk megszerezni a három pontot – fejtette ki az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában, március 31-én, 18 órakor rendezendő Ménfőcsanak ESK–Érdi VSE mérkőzést Derdák Marcell vezeti, segítői Bognár László és Nagy Viktor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
03.31., 18.00: Ménfőcsanak ESK–Érdi VSE

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Női labdarúgóink a Tárnok BKSK elleni hazai vereséget követően a Pénzügyőr SE Kőér utcai sporttelepén játszanak a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának felsőházában. Utánpótláscsapataink közül az U19-es és U17-es együttesek szombat délelőtt Dunaharasztin szerepelnek, míg U15-ös és U14-es egységeink szintén szombat délelőtt a Viadukt SE-Biatorbágyot látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Tollaslabdázóink március 29. és 31. között magas létszámmal, 29 fővel vesznek részt a Vácon megrendezésre kerülő országos diákolimpiai döntőn. A többségében a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolába járó delegáció idén ötödször szerezheti meg a B-kategória legeredményesebb intézménye címet.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, Felsőház, 2. forduló
03.31., 14.30: Pénzügyőr SE Pinkbull–Érdi VSE

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 19. forduló
03.30., 10.00: Dunaharaszti MTK–Érdi VSE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 19. forduló
03.30., 12.00: Dunaharaszti MTK–Érdi VSE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 21. forduló
03.30., 12.00: Érdi VSE–Viadukt SE-Biatorbágy

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 21. forduló
03.30., 10.00: Érdi VSE–Viadukt SE-Biatorbágy

Érdi indulók a tollaslabdázók diákolimpia országos döntőjén, Vác. 03.29-31.
B-kategória
I. korcsoport: 
Dancs Olivér, Bíró Ajsa, Dudás Vanessza
II. korcsoport: Borbás Dávid, Kovács Marcell, Tóth Milán
III. korcsoport: Flórián Bence, Horváth Levente, Nikolics Balázs, Fekete Tímea
IV. korcsoport: Flórián Tamás, Harmos Márton, Nika Roland, Nikolics Dominik, Csányi Zoé Lili, Villás Vivien
V. korcsoport: Bugyenszki Adrienn, Perényi Zsófia

A-kategória
II. korcsoport: Harmos Boldizsár, Körmendi Gergely, Szabó Domonkos, Zsarnai Milán, Kis-Kasza Arabella
III. korcsoport: Zsarnai Marcell, Schvirján Zsófia
IV. korcsoport: Horváth Barnabás, Kis-Kasza Miklós Bálint
V. korcsoport: Györgylőrincz Krisztina
VI. korcsoport: Boros Gergely