Előre a harmadik tavaszi győzelemért!

A BKV Előre ellen vívja tavaszi harmadik, de első idegenbeli mérkőzését az Érdi VSE labdarúgócsapata az NB III Nyugati csoportjának 19. körében, március 17-én, 15 órától.

Jól kezdte a tavaszt a fővárosi sárga-kékek együttese, hiszen Menczeles Iván fiai a nyitányon óriási meglepetést szolgáltattak azzal, hogy a tabellán harmadik helyezett Komárom VSE-t hazai környezetben 6–1-re ütötték ki – többek között Balogh Bence mesterötösével. Ehhez képest kissé meglepetés, hogy a közlekedésiek Székesfehérváron, a Mol Vidi FC II vendégeként csupán egy 1–1-es döntetlent értek el.

Azaz a kétarcú BKV ellen mindent bele kell adni, hiszen az elmúlt szezonok egymás elleni mérkőzéseink is meg kellett küzdeni a pontokért Limperger Zsolt alakulatának.

Ősszel, a bajnokság negyedik körében, az Ercsi úton 3–1-re győzött a házigazda Koós Gábor duplájával és Pallagi Botond találatával. Az előző idényben, tavasszal, hazai környezetben az érdiek nyertek Kelemen Patrik góljaival 2–0-ra, azonban ősszel épp a BKV törte meg Kertész Ferencék remek szériáját és zárta le az érdiek nyolc meccsen át tartó veretlenségi sorozatát a 2–1-es győzelmével.

A BKV Előre jelenleg hat győzelemmel, öt döntetlennel és hét vereséggel a tabella nyolcadik helyét foglalja el, a csapatnak azonban minimális, hárompontos a hátránya a negyedik helyezett III. kerületi TVE-vel szemben.

– Nagyon jól bekezdett a BKV, hatot rúgott egy masszív Komáromnak, két meccsen szerzett négy pontot, rúgott hét gólt, tehát figyelemre méltó, amit elért. Úgy tűnik, a sérültjeink helyre jönnek, eltiltottunk is visszatért, azaz, ahogy mondtam múlt héten is, a legjobb csapattal próbálunk kiállni a hétvégén is. Jó játékot próbálunk játszani, bízom benne, hogy ha ez meglesz, akkor a három pont is meg lesz – fejtette ki Limperger Zsolt. – A BKV egy masszív csapat, erősségük a kontrajáték, van egy gyors emberük, aki veszélyes lehet, illetve a pontrúgások is. De azt hiszem, mi fogunk dominálni, így az a kérdés, hogy fogunk élni a lehetőségeinkkel – tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 17-én, 15 órakor kezdődő találkozót Kovács Tamás vezeti, segítői Bőhm Ármin és Kovács Brankó lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
03.17., 15.00:
BKV Előre–Érdi VSE

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Utánpótláscsapataink közül U19-es és U17-es együtteseink Dunaföldváron játszanak a Holler UNFC korosztályos alakulataival, míg U15-ös és U14-es egységeink az Ercsi úton szerepelnek a Gárdonyi VSC ellen.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 17. forduló
03.16., 12.00:
Holler UNFC–Érdi VSE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 17. forduló
03.16., 10.00:
Holler UNFC–Érdi VSE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 19. forduló
03.16., 10.00:
Érdi VSE–Gárdonyi VSC

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 19. forduló
03.16., 12.00:
Érdi VSE–Gárdonyi VSC