Újabb hazai meccsel folytatjuk!

Az NB III Nyugati csoportjának második tavaszi fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára az Érdi VSE, amely a Csepel FC-t látja vendégül március 10-én, 14.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

A tabella tizenkettedik helyén álló Csepel FC ellen vívja tavaszi második mérkőzését az Érdi VSE. Tamási Zoltán együttese jól kezdte a tavaszt, hiszen hazai pályán 1–0-ra múlta felül a Mol Vidi FC második csapatát, ezáltal hat győzelemmel, egy döntetlennel és tíz vereséggel, tizenkilenc pontot szerezve áll a bajnokság tizenkettedik helyén.

Ősszel a két csapat a harmadik fordulóban csapott össze egymással, amikor a XXI. kerületben fordulatos találkozón játszottak 2–2-es döntetlent. Az érdiek akkori két góljának szerzője azonban már nem áll rendelkezésre Limperger Zsoltnak, hiszen Pallagi Botond Ceglédre, Honti Attila pedig Dunaharasztiba igazolt a tél folyamán.

A két csapat az őszi meccshez hasonlóan mindig izgalmas és a két szurkolótábor remek kapcsolatának köszönhetően mindig jó hangulatú mérkőzést játszik egymással. Az előző évadban Csepelen 3–2-re nyertek az érdiek, míg Érden 1–1-es döntetlen született.

A 2016/2017-es idényben is hasonló volt a mérleg, ősszel Csepelen ugyancsak ötgólos meccsen nyert eggyel az Érdi VSE, míg az Ercsi úton négygólos döntetlent játszottak a felek. A Csepel legutóbb 2015 novemberében szerzett három pontot az érdiekkel szemben, amikor az akkor újonc zöld-fehérek 2–0-ra kaptak ki idegenben.

– A Csepel ellen általában sokgólos meccset szoktunk játszani. A sok gól remélem, megmarad, olyan szempontból, hogy az érdi kaput meg tudjuk óvni, de nem lesz egyszerű ez a meccs sem. A Csepel nagyon fontos meccset nyert múlt héten, hiszen egyik fő riválisát győzte le. Valószínűleg azzal a tervvel jönnek ide, hogy minimum egy pontot szeretnének szerezni. Vélhetően vissza fognak állni védekezni, amit nekünk fel kell törni. Viszont nálunk szinte mindenki egészséges, szóval próbálunk a lehető legjobb csapattal kiállni – tekintett előre Limperger Zsolt.

A március 10-én, vasárnap, 14.30-kor kezdődő mérkőzést Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Molnár Alex és Szabó Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
03.10., 14.30: Érdi VSE–Csepel FC

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Rangadó az ifiknél! A Százhalombattai VUK SE ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE U19-es és U17-es csapata szombat délelőtt. A nagyobbak mérkőzése 10, a kisebbeké 12 órakor kezdődik. Az U15-ös és U14-es alakulataink szombat délelőtt Siófokon vendégszerepelnek.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 16. forduló
03.09., 10.00: Érdi VSE–Százhalombattai VUK SE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 16. forduló
03.09., 12.00: Érdi VSE–Százhalombattai VUK SE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 18. forduló
03.09., 12.00: Siófoki Bányász SE–Érdi VSE

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 18. forduló
03.09., 10.00: Siófoki Bányász SE–Érdi VSE