Felemás hétvége a Bozsikos korosztályoknál

Még javában tart a téli felkészülés az Érdi VSE legkisebb korosztályainál, amelyek közül az U11-esek a Szent István SE által rendezett II. Patonyi László Emléktornán, az U13-asok a Zakariás József Emléktornán szerepeltek.

– Az U11-es korosztállyal vettünk részt a második alkalommal megrendezett Patonyi László Emléktornán, ahol hat mérkőzést játszottunk. Az első két meccsen jó eredmények születtek, az Újbudát 5–0-ra vertük, a házigazda Szent István ellen 1–1-es döntetlent játszottunk – ezzel annyira nem voltam elégedett. Utána játszottunk a Gázgyárral, amelytől 4–3-ra kikaptunk és itt már kimondottan elégedetlen voltam a látottakkal. Aztán a Tiszadob ellen simán, 6–1-re győztünk. Utána viszont jött a későbbi aranyérmes FTC és az ezüstérmes II. kerület, amelyektől 3–1-re kaptunk ki, de jól játszottak a srácok, akarás is volt. Tehát a torna eleje és vége rendben volt, a közepén voltak hiányosságok. Összességében maradt bennem egy kis hiányérzet, de csak azért, mert például a Fradi edzője is mondta a torna után – és ezt én is így gondolom –, hogy minimum a harmadik helyet meg kellett volna szereznünk. Az jól leírja az eredményt, hogy a harmadik helyen záró Újbudát 5–0-ra vertük, mi pedig negyedikek lettünk – értékelte az U11-es csapat teljesítményét a Csiszár Zoltánt helyettesítő Ebedli Zoltán.

Ezt követően az Érdi VSE az U13-as korosztály számára meghirdetett Zakariás József Emléktornán szerepelt Budafokon, ahol nyolc együttes vívott meg egymással.

– A vasárnapi torna minden szempontból nagy csalódás volt. Ez U13-as torna volt, amire mi U12-es csapattal mentünk és három U11-es játékosunk is eljött, akik játszottak az előző napon. Sajnos nagy volt a korkülönbség a csapatok között. Ez egy palánkos teremtorna volt, amelyet nagyobb pályán játszottunk, mint egy kézilabda pálya és hat plusz egyben, ami újdonság volt a csapatnak. Végülis utolsó helyen zártunk, de nem voltunk felkészülve erre a nagy korkülönbségre – fogalmazott Ebedli Zoltán, akinek csapata a csoportkörben elszenvedett vereségek után a helyosztón büntetőpárbajban maradt alul.

kiemelt kép: Daru Andrea