Vereség Dunaújvárosban

1–0-ra kikapott az NB III Közép csoportjában negyedik helyezett Dunaújváros PASE vendégeként az Érdi VSE labdarúgó csapata, az együttes hatodik felkészülési mérkőzésén.

Továbbra is számos hiányzója akad Limperger Zsoltnak, az Érdi VSE vezetőedzőjének, aki nem számíthatott Mojzer György, Németh Gábor Vince, Kalmár Domonkos és Kónya Benjámin játékára sem a Dunaújváros elleni idegenbeli edzőmérkőzésen.

Az első félidő számos érdi helyzetet hozott, jól játszottak a vendégek, de a lehetőségeket nem sikerült gólra váltani. A fordulás után sem változott a játék képe, az érdiek fölényben voltak, de ezzel nem tudtak élni, ellenben a 90. percben egy védelmi hibát kihasznált a házigazda, amely végül 1–0-ra megnyerte a mérkőzést.

– Az első 89. percből kell kiindulnunk, de nem szabad elfelejteni, hogy a labdarúgó mérkőzést gólra játsszák. Ilyen hibákat nem szabad elkövetni. Ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani és nem kapunk ilyen elkerülhető gólokat, akkor több góllal kellett volna megnyerni ezt a mérkőzést – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Kertész Ferencék következő és egyben utolsó felkészülési mérkőzésüket február 23-án, 12 órától az Ercsi úti Sporttelepen vívják a VLS Veszprémmel.

Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE–Érdi VSE 1–0 (0–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – , Májer, Koós, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., .Gera D.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Kollega, Végh D., Bálint, Pintér O.
Vezetőedző: Limperger Zsolt