2018. szeptember 10.

„Büszke vagyok a srácokra!”

Az Ercsi úti Sporttelepen kezdte a Bozsik-program 2018/2019-es idényét az Érdi VSE U13-as csapata, amely négy mérkőzést vívott.

Az érdiek a budaörsi Liver SC ellen ugyan elsőként kikaptak, de a következő két találkozót a Százhalombattai LK és a Sasfiókák ellen remek játékkal nyerték meg, míg a negyedik találkozón a Budaörsi SC-vel szemben kiélezett találkozón maradtak alul. Az érdiek U13-as csapatába az U14-ben is már bemutatkozó Nikolics Balázs és Tóth Róbert is visszajátszhatott, hiszen ők eredetileg mindketten az U13-asokhoz tartoznak.

– Nagyon sok jó dolog volt, ami tetszett. Két budaörsi csapattól kaptunk ki és ott is a játék képe alapján akármi lehetett volna, mert nem látszottunk alárendelt szerepet, úgyhogy büszke vagyok a srácokra! A két győztes meccsen viszont az ellenfél nem is nagyon jött ki a félpályáról, úgyhogy jól játszottak a srácok – értékelt Ebedli Zoltán.

Az Érdi VSE-ből a legjobbnak járó oklevelet Oláh Benedek kapta.

Hazai pályán kezdte az OTP Bank Bozsik-programot az Érdi VSE U13-as alakulata, amely négy mérkőzést vívott, sorrendben a…

Közzétette: Érdi VSE – 2018. szeptember 10., hétfő