Győzelem a hazai idényzárón!

Végig dominált, és végül egygólos győzelmet aratott idei utolsó hazai mérkőzésén a Csákvári TK ellen az Érdi VSE U15-ös csapata.

Stabil, magabiztos védelem jellemezte az Érdi VSE U15-ös csapatát a Csákvári TK elleni, idei utolsó hazai mérkőzésen a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 25. fordulójában. Papp Gábor alakulata a védekezés mellett több ígéretes támadást vezetett, de ezekkel az első félidőben nem sikerült élni. Nagyot küzdött és összeszedetten játszott a házigazda, amelynek vezető gólja nagyon érett, végül az utolsó tíz percben egy jobboldali akció után Krámos Dominik remekül érkezett a kapu elé, s megszerezte a vezetést az Érdi VSE-nek. A hátralévő percekben nem változott az eredmény, így az érdiek U15-ös korosztálya győzelemmel búcsúzott a hazai pályától az idei szezonban.

„Nagyot küzdöttünk. Azt kértem a srácoktól a mérkőzés előtt, hogy hátul hozzák le ezt a meccset kapott gól nélkül. Ez maradéktalanul sikerült, hiszen

az ellenfél semmiféle veszélyt nem jelentett a kapunkra.

Nyugodt mederben zajlott ez a történet, másfelől elől komoly gondjaink voltak hosszú ideig. Végül magunkhoz ragadtuk a vezetést, amit meg is tartottunk.

Jobbak voltunk, domináltunk és megérdemelten nyertünk”

– értékelt Papp Gábor.

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 25. (utolsó előtti) forduló
Érdi VSE–Csákvári TK 1–0 (0–0)
Gól: Krámos Dominik (73.)
Jók: Bodnár Dominik, Fügedi Ákos, Szilágyi Roland, Fullmann Levente, Csonka Márk, Krámos Dominik