Hazai pályán, a Bozsikon

Az Érdi VSE Ercsi úti Sporttelepe adott otthont az U13-as korosztály tavaszi második Bozsik-program tornájának.

Koller József csapata – mint arról korábban is beszámoltunk – töretlenül készül a jövő évi nagypályás megmérettetésre, ezért a korosztályos egység már többször játszott nagypályán is az elmúlt időszakban. A mostani tornára is egy edzőmeccsel hangoltak Régely Balázsék. Az érdiek előbb a Bolha Focitanoda SE-Tárnokkal, majd a zsámbéki Palántákkal, ezt követően Sasfiókákkal, majd a Százhalombattai LK-val csaptak össze.

„Előtte edzőmeccsel készültünk, ami felemásra sikerült. Volt néhány játékelem, amit elvileg már tudunk, de a pályán nem tudtunk megvalósítani. Ezért az edzőmeccsel nem voltam elégedett. A Bozsikról viszont jókat tudok mondani. Négy meccset játszottunk pihenő nélkül.

Erővel is bírtuk és a játék is rendben volt.

Az első meccs ikszes volt, a többit uraltuk. Nemcsak elképzelés volt a játékunkban, de azokat meg is tudtuk valósítani. A helyzetkihasználáson még javítani kell és hátul is voltak hibák, de jó úton haladunk. Folyamatosan játsszuk az edzőmeccseket és az U14-es csapatunkban is kapnak lehetőséget a bizonyításra a játékosok” – értékelt Koller József.

Az Érdi VSE-ből ezúttal a legügyesebb játékosnak járó oklevelet Kis-Kasza Fábián kapta, aki sokat dolgozott a négy mérkőzésen.