A legkisebbek is elkezdték

Megkezdték a tavaszt a legkisebb korosztályok képviselői. Az Érdi VSE U7-es és U9-es csapatai Törökbálinton szerepeltek a Bozsik-program tavaszi első rendezvényén.

„Két csapattal, azaz hat fővel voltunk érdekeltek az U7-eseknél, de nem egy csapatban, hanem a másik csapatokból érkező játékosokkal összeállva alkottak egységeket. Ügyesen játszottak a játékosok, megfeleltek az elvárásoknak, méghozzá úgy, hogy többen is most voltak először, s még szokniuk kell ezt a dolgot” – összegzett ifj. Novák Ferenc, az Érdi VSE korosztályos csapatának edzője.

„Az U9-es korosztályban ugye már 4+1-ben játszanak, itt is majdnem két csapattal, kilenc fővel vettünk részt. Itt is szét voltak osztva a csapatok játékosai, valamint az U8-asoknak külön mérkőzéseket rendeztek az U9-esekhez képest. Jól sikerült a torna, ügyesen megállták a helyüket a játékosaink, az volt a gond, hogy a mérkőzések elkezdése után nagyon elkezdett esni az eső, ettől függetlenül jól sikerült” – fogalmazott az U8-as és U9-es korosztállyal kapcsolatban ifj. Novák Ferenc.

Az U7-es és U9-es korosztályok legközelebb április 22-én, Tárnokon szerepelnek a Bozsik-programban.