Lezárták a téli Bozsikot!

Mind az U13-as, mind az U11-es csapatok számára véget ért a Bozsik-program téli teremtornája. Koller József és Ebedli Zoltán csapatai háromszor szerepeltek Budaörsön a tél folyamán.

Pusztai Gábor lett a legügyesebb!

A már javában a jövő évi nagypályás bajnokságra készülő U13-as egység négy mérkőzésen lépett pályára.

– Négy meccsből egy gyengébbre sikerült, ott szétesően, koncentráció nélkül játszottunk. Két meccsünk jól sikerült, egy pedig szinte tökéletesen. Elégedett vagyok a látottakkal, mert a játékunk közelít, ahhoz ahová idény végéig szeretnénk eljutni. Egy fegyelmezett, agresszív focit játszó és értő csapat a cél. Úgy érzem jó úton haladunk – fogalmazott Koller József, az U13-as csapat edzője, aki ezúttal szép góljai miatt Pusztai Gábornak adta a csapat legügyesebb játékosának járó oklevelet, de az alakulat összes játékosa jó teljesítményt nyújtott.


 

Még egy teremtorna vár az U11-re!

Az U11-esek a Bozsik-program mellett eddig két alkalommal egyéb felkészülési teremtornán is érdekeltek voltak, sőt, két hét múlva egy budapesti eseménnyel zárják a beltéri időszakot. Ebedli Zoltánék a Herceghalommal, a Százhalombattával és a Liver SC Budaörssel néztek farkasszemet.

– Van egy pár betegség, így csak hét játékost vittem el. Az első mérkőzésen a Herceghalmot – finoman fogalmazva is – elvertük. A srácok nagyon felszabadultan játszottak, utána a Liverrel játszottunk, ami egy nagyon erős csapatával jött. Az előző tornákon ikszeltünk vagy nyerni is tudtunk ellenünk, most viszont elszenvedtük első vereségünket a téli Bozsikon, de mégis jól játszottunk. Aztán a Százhalombattát is megszórtuk, úgyhogy összességében pozitív élményekkel távoztunk nem csak a mostani, hanem az összes teremtornáról – mondta Ebedli Zoltán, aki megjegyezte, két hét múlva a Szent István SE szervezésében tartott újabb teremtornával zárja a teremtornák sorát az U11-es csapat. Az U11-esekenél a legügyesebb játékosnak Czikó Bencét választották meg.