Vereség az évadzárón…

Nem bírt a Diósdi TC U17-es csapatával az Érdi VSE korosztályos együttese, miután a harmadosztályú bajnokság középnyugati csoportjának 13. körében a DTC 4–0-ra nyert.

Hiába védekezett remekül az érdiek hátsó alakzata a Diósd elleni térségi rangadón, a második percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, de ennek ellenére az érdiek jól tartották magukat, viszont kontráikat nem tudták kihasználni, majd a fordulás után a házigazda még háromszor vette be Törköly Róbert kapuját, így a Diósd 4–0-ra győzött.

– Az első félidő úgy alakult, ahogy elterveztük. Amit megbeszéltünk, azt a srácok 90 százalékban megvalósították. Az, hogy kaptunk a második percben egy gólt, benne van a játékban, de maga az, ahogy a védekezést és a tolódást, valamint abból a kontrákat megoldották a srácok, az jó volt. Még erőben nem vagyunk ott, hogy végig tudjuk vinni ezeket a gyors ellentámadásokat. A második félidőben előjött az a fizikális különbség, hogy az ellenfél tudott hármat-négyet cserélni, de kijátszott helyzetből nem kaptunk gólt – értékelt Németh József.

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
Diósdi TC–Érdi VSE 4–0 (1–0)
Jók: Törköly Róbert, Fodróczy Gergely, Gábor Krisztián, Koda Krisztián, Nagy Richárd, Udvardi Dániel, Páncsity Patrik