Vereséggel zárt az U15

Két mérkőzést játszott az Érdi VSE U15-ös gárdája néhány nap alatt. Papp Gábor együttese előbb az első fordulóból elhalasztott Viadukt SE elleni mérkőzést pótolta, majd a Tatabánya TFCE ellen zárta az idény őszi felét a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

A tabella negyedik helyén álló biatorbágyi Viadukt SE tíz perc után megszerezte a vezetést, majd a 25. percben meg is duplázta azt, de az érdiek is több helyzetet kidolgoztak Ujhelyi-Szekrényes Norbert révén, melyek közül a másodikat harcosságának köszönhetően szépen ki is használt.

Ujhelyi Norbert megharcolt a gólért

Hiába zárkózott közelebb a házigazda, a fordulás után a vendégek ismét betaláltak, s ugyan az érdi védelem jól zárt a folytatásban, de maradt a 3–1-es vendég siker.

A Tatabánya TFCE pedig a forduló előtt a bajnokság legjobban támadó egysége volt, hiszen az érdi mérkőzés előtt száz alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. S az érdiek sem tudták megállítani az ellenfél remek támadóit, így 7–0-s vereséget szenvedtek.

Fügedi Ákosék hozzáállásával ezúttal is elégedett volt Papp Gábor

– Mindkét mérkőzés vállalható vereséget hozott, de nyilván az arányok különbözőek. Az első mérkőzésen sanszunk volt egy még szorosabb eredményre, ott esetleg még egy bravúr ikszet is elhozhattunk volna. A Tatabánya ellen egy sokkal jobb csapat ellen játszottunk, de egyéni hibák miatt nem lehetett szorosabb a mérkőzés. De mindkét meccsen maximálisan elégedett voltam a hozzáállással, különösen a második meccsen, mert egy nagyon nagy különbséget tudtunk kompenzálni a védekezéssel és a befeszüléssel. Az a folyamat, ami Dunaújvárosban elindult az végigkisérte ezt a részt – mondta Papp Gábor, aki hozzátette, a Tatabánya elleni mérkőzésen a csapat minden tagja azonos teljesítményt nyújtott.

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Érdi VSE–Viadukt SE Biatorbágy 1–3 (1–2)
Gólszerző: Ujhelyi-Szekrényes Norbert (27.)
Jók: Fügedi Ákos, Ujhelyi-Szekrényes Norbert, Csonka Márk

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
Érdi VSE–Tatabánya TFCE 0–7 (0–4)
Jók: az egész csapat