Ki állítja meg az Érd II-t?

Feszült mérkőzésen, drámai véghajrában győzte le 2–1-re a Kiskunlacháza SE-t az Érdi VSE II a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

Már a második percben Sztojka Renátó góljával szerezte meg a vezetést az Érdi VSE második csapata a megyei harmadosztály délnyugati csoportjában, a Kiskunlacháza SE ellen, amikor Székely Bertalan hosszú indításával vágtázott a kapuig, majd a vendég kapus mellett okosan passzolt a kapuba (1–0).

Ezt követően azonban feszültté vált az ellenfél, míg a hazaiak játszottak, így több ígéretes lehetőséget dolgoztak ki, ám a szünet előtti utolsó pillanatban szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, akik a sorfalról visszapattanó labdát lőtték Nagy Endre kapujába.

A fordulás után a pikáns meccsen ide-oda dolgozták ki a csapatok a lehetőségeket, majd a ráadásban egy szabadrúgás után a csereként beálló Habos Gergely csúsztatta a kapufára Füzér Zoltán beadását, a kipattanót pedig Balogh Béla juttatta a kapuba, megszerezve ezzel a győzelmet az Érdi VSE II-nek.

– Az akaratos, fegyelmezett játék meghozta gyümölcsét és most fortuna is velünk volt

– értékelt Németh József.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 11. forduló
Érdi VSE II–Kiskunlacháza SE 2–1 (1–1)
Gólszerzők: Sztojka Renátó (2.), Balogh Béla (92.)
Jók: az egész csapat