Érdi VSE–Pápai Perutz FC – élő!

Köszöntjük olvasóinkat az Érdi VSE–Pápai Perutz FC mérkőzésen, az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában. Cikkünk folyamatosan frissül!

90+4. perc: Véget ért a mérkőzés. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

90+2. perc: Udvardi Mózes rögtön sárga lapot kapott Kónya Benjámin visszahúzásáért, az előreívelt labda hosszú volt az érdieknek, Sánta András védett.

90. perc: Véget ért a rendes játékidő, a játékvezető négy percet hosszabbít, közben Udvardi Mózes lépett a pályára a pápaiaknál.

89. perc: egymás után harmadik szögletét rúghatja a Pápa, a legutóbbi esetnél kapustámadás történt, mégis sarokrúgással jöhettek a vendégek.

87. perc: ötméteres lesen lépett ki a Pápa támadója, de valamiért a partjelző többedik alkalommal nem veszi észre a leshelyzetet.

86. perc: baloldali pápai beadás volt túl magas, így az érdiek jöhettek bedobással. Az ellentámadás után Pál Szabolccsal szemben szabálytalankodtak. A Melczer Vilmos által beívelt labdát Tárkányi Gergő fejelte nagy ívben kapura, a felsőlécet és Sánta Andrást érintve jöhettek szöglettel a hazaiak, de nem voltak veszélyesek a kapura.

85. perc: Kárász Krisztián jött nagy bedobáshoz a baloldalra, de a vendégek menteni tudtak.

84. perc: ismét lent maradt egy pápai játékos, ápolásra szorul, Pál Szabolcs üldözte, de nem volt kontakt a felek között.

82. perc: Kelemen Patrik lőtt tizennyolcról ballal, Sánta könnyedén felszedte a lapos lövést.

81. perc: cserél Limperger Zsolt, Németh Gábor Vince érkezett Koós Gábor helyére.

79. perc: Melczer Vilmos ívelt be középre egy szabadrúgást, de Bozsoki Imre mellébólintott.

78. perc: Császár Attila kapott sárga lapot színészkedésért és/vagy reklamálásért.

77. perc: Baldauf Konrád kapott sárga lapot Melczer Vilmos buktatásáért.

75. perc: GÓL! Baloldali beadás után maradt üresen a hosszú, Jurik Patrik, akinek fejesét Kertész Ferenc a kapufára ütötte, onnan viszont a kapuba pattant a labda. 2-2.

72. perc: a beívelt labdát Tárkányi Gergő fejelte ki, majd a kipattanót mellélőtték a vendégek.

70. perc: Baldauf Konrád játszotta el a hattyú halálát, amikor Melczer Vilmost próbálta egymás után háromszor fellökni, és Melczer kapott sárga lapot.

68. perc: kisebb dulakodás alakult ki a pályán, pedig Melczer Vilmos és Pál Szabolcs ígéretes támadást vezethettek volna. Végül ketten is sárga lapot kaptak, a hazaiaktól Tárkányi Gergő, a vendégektől Somogyi Richárd „sárgult be”.

67. perc: jobboldali érdi szögletet mentenek a vendégek, majd a visszatett labdát Kárász Krisztián fejelte kapura, Sánta védett.

66. perc: Koós ívelt Bozsoki felé, akinek fejesét Tárkányi elől szedte fel Sánta.

65. perc: Koós Gábort talpalták le. Középről, 30 méterről jut szabadrúgáshoz a házigazda.

63. perc: kettős csere a vendégeknél. Császár Attila és Jurik Patrik érkezett Németh László és Hanzl Máté helyett.

59. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Öt perc alatt fordít az Érdi VSE!!! Kelemen Patrik vitte a védők vonaláig a labdát, amjd lőtt, Sánta pedig csak oldalra tudott ütni, Tárkányi Gergő azonban jól érkezett és az üres kapuba passzolt! 2-1!

57. perc: Kelemen Patrik tűnt el a tizenhatoson belül, elmaradt a büntető, majd a vendégek játékosa is lent maradt, Bozsoki Imre rúgott oda neki sárga lapot érően. Az ellenakciót Pintér Nikola akasztotta meg.

56. perc: Koós Gábort rúgták meg csúnyán, de tudja folytatni a játékot.

55. perc: Pál Szabolcs jól indult meg Kárász Krisztián indítására, de a partjelző szerint lesen volt.

54. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 1-1! Kelemen Patrik volt harcos, s üldözte védőjét, majd meg is szerezte a labdát, és Sánta mellett passzolt a vendég kapuba!

53. perc: A sorfalról levágódó labdát Melczer Vilmos másodszorra mellélövi.

52. perc: csúnyán rátartottak Kónya Benjámin lábára a tizenhatos bal sarkánál, nincs sárga lap, viszont szabadrúgás igen. A labda mögé Melczer Vilmos áll.

48. perc: Tárkányi Gergő esett el a tizenhatosn belül, amikor Koós Gábortól kapott labdát, de a buktatásnak tűnő jelenetért nem ítélt büntetőt Dobai János játékvezető.

47. perc: Sánta András röviden üti ki a jobboldali nagy érdi bedobás utáni csúsztatást, majd a kipattanót Koós Gábor lőtte rá, ebbe Pál Szabolcs ért bele, s ment így mellé.

46. perc: Balázsovics Máté helyett Tárkányi Gergő lépett a pályára Limperger Zsolt együttesében. Folytatódik a mérkőzés. A vendégek kezdik a második félidőt.

Véget ért az első félidő. A Pápai Perutz FC kétszer jutott el az érdi kapuig, mégis ők vezetnek 1-0-ra…

45+3. perc: Pál Szabolcs lépett be a tizenhatoson belülre, lövését szögletre blokkolják a vendég védők. A balról tekert az oldalhálóba Koós Gábor.

45+1. perc: Bozsoki Imre akart félpályáról beadni, de nem volt jó a labdája a hazai támadóknak, így Sánta simán védett.

44. perc: a megítélt szabadrúgást élesen tekerték a hosszú felé a pápaiak, de az érdi védők felszabadítottak.

43. perc: Koós Gábor becsúszva rúgta el a labdát, de hiába, mert a játékvezető szerint nyújtott lábbal ment és sárga lapot kapott…

40. perc: Pintér Nikola beadását blokkolták szögletre a vendégek, a baloldali beadást Bozsoki Imre elől húzta le Sánta András.

37. perc: Kelemen Patrik és Pál Szabolcs is lőhetett volna, egyikük sem tette meg, majd Pintér Nikola beadása nem volt jó Kárász Krisztiánnak, a vendégek kapusa pedig ápolásra szorul…

35. perc: GÓL… A semmiből megszerezte a vezetést a Pápa… A helyzet nélkül, deffenzíven játszó vendégek egy előreívelt labdával léptek meg, s Németh László egy az egyben vihette a labdát Kertész Ferencre, aki mellett el tudott passzolni… 0-1.

30. perc: Koós Gábor ívelte középre a Pál Szabolcs elleni buktatásért járó szabadrúgást, amelyet Pál csúsztatott meg, de Sánta védeni tudott.

27. perc: Pintér Nikola próbált beadni, de a labda lecsúszott a lábáról, így kirúgással jöhettek a pápaiak.

25. perc: Kárász Krisztián jobboldali beadéséba blokkoltak bele szögletet érően, majd a sarokrúgás után Balázsovics Máté tekert be, Pál Szabolcsnak hosszú volt, Pallagi Botond nem tudott lőni, míg Kelemen Patrik kísérletét blokkolták.

23. perc: Koós Gábor volt harcos, s a félpályáról lőtt a kint álló Sánta András kapujára, aki nagyot nyújtózva védett. Emlékeztetnénk a szurkolókat, a Csornáról Pápára igazoló Sánta András tavaly Érden negyven méteres hazaadást ügyetlenkedett saját kapujába, míg tavasszal, Csornán egy szögletet is saját kapujába juttatott…

22. perc: ígéretesnek tűnő kényszerítő után indulhatott meg a bal szélen Pál Szabolcs, de a partjelző szerint lesen volt az érdi támadó.

20. perc: Kónya Benjámin eresztett el bátran, távolról egy lövést, a jó 40 méteres kísérletet Sánta nem tudja fogni, csak fölépaskolja. A jobboldali szöglet után a Balázsovics Máté által belöbbölt labdát pedig kiöklözte a pápai kapus.

19. perc: a mezőnyben zajlik a játék, a Pápa is kezd belelendülni a játékba.

15. perc: most pedig Pál Szabolcsnak léptek oda a bal oldalon, Koós Gábor lőtt gyengén kapura, Sánta András védeni tudott.

14. perc: Balázsovics Mátét buktatta Böröczky a jobbszélen, a félpályánál, de az érdiek csak járatják a labdát a szabadrúgásból.

11. perc: remek játék! Kárász Krisztián sarokkal találta meg Kelemen Patrikot, aki pedig a jól kilépő Balázsovics Mátéhoz továbbított a tizenhatoson belülre. Utóbbi remekül vette észre a hosszún üresen álló Melczert, de az érdi középpályás csak Sánta András kezébe tudott bólintani.

9. perc: Melczer Vilmos nyesett be egy szabadrúgást a kapu elé jó harmincöt méterről, Pál Szabolcs megelőzte Sánta Andrást, de fejese fölément.

8. perc: Kelemen Patrikot ugratta ki Melczer Vilmos, a baloldalon kisodródó érdi támadó beadása nem jó a középen érkező társnak.

7. perc: Koós Gábor labdavesztése után vezethetett kontrát a Veszprém megyei alakulat, de a jobbszélre kiszorulva csak az oldalhálót találják el a vendégek.

3. perc: Koós Gábor próbálta szöktetni Kárász Krisztiánt, de Böröczky Bálintot lőtte fejbe…

2. perc: az érdiek birtokolják többet a labdát, a pápaiak nem tudtak támadást vezetni, eddig nincs helyzet…

1.perc: Az Érdi VSE kezdte a mérkőzést.

Az Érdi VSE tiszta zöld, a pápai együttes fehér szerelésben lép pályára.

Előzmények:

Az Érdi VSE beharangozóját ide kattintva érheti el!

Limperger Zsolt pápai születésűként először meccselhet szülővárosa ellen. Az Érdi VSE nem számíthat Csiszár Zoltánra, akinek a napokban hunyt el gyerekkori barátja, s a temetésére hazautazott. Innen is részvétünket nyilvánítjuk ki feléjük!

Ami a Pápai Perutz FC-t illeti, Marton Miklós nem számíthat elsőszámú gólvágójára, a VLS Veszprém ellen ötödik sárgáját begyűjtő, az idényben már kilenc gólt jegyző Szabó Zsoltra.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
Érdi VSE–Pápai Perutz FC
Érd. V: Dobai (Sebestyén L., Kulcsár D.)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Pallagi, Pintér N. – Koós, Kónya B., Melczer – Balázsovics, Pál Sz., Kelemen P.
Edző: Limperger Zsolt

Pápai Perutz FC: Sánta András – Nagy Bálint, Skriba, Hanzl, Németh L., Kozma M., Kovács Szabolcs, Domján, Somogyi R., Böröczky, Baldauf
Edző: Marton Miklós