Az éllovas a legjobb formában lévő ellen!

Pikáns mérkőzést rendeznek az NB III Nyugati csoportjának 12. körében, hiszen a listavezető Érdi VSE az elmúlt öt meccsét megnyerő és még gólt sem kapó Pápai Perutz FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Az Érdi VSE hét győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel az NB III Nyugati csoportjának élén áll kétpontos előnnyel a második helyezett Kaposvári Rákóczi FC-hez képest. A Pápai Perutz FC újoncként nem kezdte jól az idényt, hiszen – ugyan szoros meccseken, de – első négy meccsén egyaránt vereséget szenvedett. Ezt követően nyert Csepelen, majd hazai pályán kikapott az Andráshidától, viszont azóta remek szériába került, s legutóbbi öt mérkőzését úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott Marton Miklós alakulata, amely feljött a hetedik helyre a tabellán.

– Én a bajnokság előtt a Pápát az első háromba, négybe vártam és várom most is, tehát nekem a szezon eleji szereplése a meglepetés, nem a mostani öt mérkőzés, amiket úgy nyertek meg, hogy gólt sem kaptak. Ettől függetlenül

mi is és ők is önbizalommal tele megyünk neki ennek a mérkőzésnek.

Nekünk jól sikerült a hétközi kupameccsünk is, elméletileg mindenki egészséges, úgyhogy itthon kell tartanunk a három pontot – mondta Limperger Zsolt.

A bajnokság góllövőlistáját kilenc találattal vezető Szabó Zsoltra nem számíthat a Perutz FC, hiszen a VLS Veszprém ellen begyűjtötte idei ötödik sárga lapját.

– Majd játszik egy másik játékos, egy fontos poszton játszik, de meccs után megmondom, hogy nekünk jó-e vagy sem az ő hiánya, de ez számunkra indifferens, mert

ha a saját játékunkat játsszuk, akkor lesznek helyzeteink, az a kérdés, hány gólt fogunk rúgni és hátul lehozzuk-e gól nélkül a meccset

– tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője, aki pápai születésűként először meccsel szülővárosának csapata ellen.

– Még sosem játszottam a Pápa ellen semmilyen szinten, amióta elkerültem onnan a Fradiba, akkor a Pápa nem volt NB I-es, amikor meg hazaértem Spanyolországból már nem volt NB I-es és soha nem játszottam a Pápa ellen, úgyhogy én is

kíváncsian várom, milyen reakciót vált ki belőlem a szülővárosom elleni mérkőzés

– jegyezte meg Limperger Zsolt.

Az október 28-án, 13.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett Érdi VSE–Pápai Perutz FC mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Sebestyén László és Kulcsár Dániel lesznek.

A találkozót élőben közvetítjük az erdivse.hu-n!

 

A felnőtt NB III-as együttes mellett az Érdi VSE II a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának tizedik körében a Dunaharaszti MTK II ellen lép pályára. A Pest megyei ¾ pályás bajnokságban és az U16-os első osztályban érdekelt női csapatok szabadnaposak, míg a múlt heti Holler UNFC elleni mérkőzés után az Érdi VSE U19-es csapata csak novemberben játssza le a Dunaújváros PASE ellen, eredetileg a kilencedik fordulóra kiírt mérkőzését.

Az U17-es együttes vasárnap 10 órakor játszik Dunaújvárosban, míg az U15-ös és U14-es korosztályok a Holler UNFC-t látják vendégül vasárnap 12 és 10 órától az Ercsi úti Sporttelepen. A Bozsik-programban érdekelt csapatok közül az U7-es és U9-es alakulatok Tárnokon szerepelnek szombaton reggel 9-től.

Az Érdi VSE sakk szakosztálya vasárnap délelőtt az Ercis úti sporttelepen rendezi meg nyílt schnell versenyét. Részletek ide kattintva!