MK: Ercsi-Érdi VSE – élő közvetítés!

Köszöntjük olvasóinkat az Ercsi Kinizsi-Érdi VSE Magyar Kupa mérkőzésen. Cikkünk folyamatosan frissül! A tét a legjobb 32 közé jutás!

90. perc: véget ért a mérkőzés, a játékvezető nem hosszabbított. Az Érdi VSE hat játékosa is bevette az Ercsi Kinizsi kapuját, s kiütéses győzelmet aratott. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

88. perc: Pallagi Botond remek labdaszerzést követően vezette be a tizenhatoson belülre a labdát, de nem talált kaput.

84. perc: érdi szöglet után Kárász Krisztián a nagy tumultusban nem tudta megszerezni az érdiek hetedik találatát.

83. perc: Tárkányi Gergő bőrözte be szépen emberét a tizenhatoson belül, majd lövését szögletre blokkolták a védők.

81. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! Koós Gábor állt a labda mögé, magasan, a kapu bal felső sarkába lőtt, Hodula rossz irányt választott, 0-6!

80. perc: Balázsovics Máté kapott remek labdát, majd eltolta a kapus mellett, aki kihúzta az érdi támadó lábát, tizenegyes.

77. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! A jobbszélen buktatták Kelemen Patrikot, a megítélt szabadrúgás mögé Melczer Vilmos állt, aki remekül tekert a hosszún érkező Csiszár Zotlán elé, utóbbi pedig szépen fejelt a kapuba! 0-5!

76. perc: Koós Gábor belöbbölt labdáját Németh Gábor Vince a kapus kezébe fejelte.

72. perc: Koós Gábor üresen lőhetett húsz méterről, enyhén balról, de fölétekert.

71. perc: Balázsovics Máté jobb lábbal adott be a balon, de Hoffmann Roland menteni tudott, majd az újabb beadást is semlegesíti a házigazda.

70. perc: lesre futottak a hazaiak. Ezt megelőzően az érdiek szép akcióját sikeresen mentették.

67. perc: Varga Krisztián jött be az Ercsi Kinizsibe Kovács Péter helyére.

66. perc: harmadik cseréjét is kihasználja Limperger Zsolt, Kónya Benjámin helyett Pallagi Botond érkezett.

65. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Melczer Vilmos a kapu jobb alsó sarkába lőtte a büntetőt, Hodula jó irányba mozdult, de nem tudott védeni, 0-4!

64. perc: Kárász Krisztián kapott jó labdát, majd a büntetőterületen belül felrúgták, Szalánczi Gergőt piros lappal kiállítja a játékvezető, az érdiek tizenegyeshez jutnak, melyhez Melczer Vilmos áll oda.

63. perc: Ivacs Gábor helyett Kondreska Roland lépett a pályára az Ercsi Kinizsi színeiben.

62. perc: Pál Szabolcs helyére Balázsovics Máté érkezik az Érdi VSE-nél.

60. perc: Bozsoki Imre mentett egy kontránál, majd a hazai játékos ahogy ugrott volna át az érdi védőn fejberúgta Bozsokit.

58. perc: Pintér Nikola helyett Tárkányi Gergő lépett a pályára.

56. perc: Kelemen Patrikot buktatta szándékosan, sárga lapot érően Kővári László, majd a beadást szögletre mentették a hazaiak. Ebből csak a kipattanón lévő Kelemen tudott lőni – bele a blokkba.

55. perc: érdi támadás után Koós Gábor nem tudott jól beadni, majd Németh Gábor szöktette rosszul a baloldalra áthúzódó Kárász Krisztiánt.

54. perc: Koós Gábor adott be középről a jobbon érkező Kárászhoz, aki középre fejelt, de nem volt érdi érkező, majd a kipattanót Melczer Vilmos lőtte mellé.

52. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Németh Gábor Vince szépen fektette el emberét a balszélen, majd beadását a röviden érkező Pál Szabolcs bólintotta a kapuba, 0-3!!

51. perc: távoli hazai próbálkozás gurult el az érdi kapu mellett.

49. perc: egy érdi szabadrúgásra érkezett Bozsoki Imre és Kárász Krisztián is, utóbbi tudott fejelni, de erőt nem tudott beletenni, így védett a hazai kapus. A túloldalon szöglethez jutott a Kinizsi. A beadást aztán Bozsoki Imre mentette.

47. perc: baloldali beadásra ugyan jól érkezett Hosszú Péter, de a labdát nem tudta jól átvenni, így Kertész Ferencé lett a labda.

46. perc: elkezdődött a második félidő! Limperger Zsolt nem változtatott csapatán.

Közben megérkezett néhány fotó is:

Bozsoki Imre és Kelemen Patrik góljai. Fotók: Balogh István

Véget ért az első félidő. Az Érdi VSE teljesen megérdemelten szerezte meg a vezetést, miután végig mezőnyfölényben játszott.

45. perc: érdi ziccerek, előbb Kelemen Patrik nem tudott lőni ziccerben, majd Németh Gábor Vince magasan érkező labdáját nem tudták bekotorni az érdiek fél méterről.

43. perc: ismét Bozsoki Imre fejelhetett, egy jobboldali beadás után, de épphogy melléfejel.

40. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Kelemen Patrik lőtt balról beindulva a hosszúba! 0-2!!!

38. perc: jobboldali érdi beadást ismét mentenek a hazaiak.

36. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! MEGVAN!! Kelemen Patrik baloldali nagy bedobásást csúsztatta a kapu hosszú sarkába Bozsoki Imre! 0-1!!!

35. perc: Csiszár Zoltán találta meg Kárász Krisztiánt a jobbszélen, aki visszafejelt Koós Gábornak, de utóbbi beadása túl magas volt…

32. perc: újabb érdi beadás, ezúttal jobbszélről, a hazaiak röviden fejeltek ki, középen érkezett Pintér Nikola, aki elé beugrottak, így nem talált kaput jobb lábbal.

31. perc: Kónya Benjámin lódult meg, majd a Koós Gábornak menő passzt Lak Imre leste le, de Bozsoki Imre is hatástalanította ellenfele akcióját. Érdekesség, hogy mind Lak, mind Bozsoki tagja volt az Európa-bajnoki bronzéremig menetelő magyar minifoci válogatottnak.

29. perc: Melczer szöktette volna Pál Szabolcsot, de utóbbinak hosszú volt a labda, így az ercsi kapusé lett a játékszer.

27. perc: Melczer adott remek labdát Pál Szabolcs elé, de a bevetődő védő megzavarta és a felpattanó labdát csúnyát fölélőtte tizenkét méterről.

25. perc: Kárász Krisztián játszott össze szépen Pál Szabolccsal, de utóbbi nem tudott jól középre tekerni, majd a kipattanót Kelemen Patrik lőtte rá, a hazaiak blokkolták a kísérletet. A túloldalon les miatt állt meg a Kinizsi-támadás.

23. perc: Koós Gábor ismét löbbölt, de Bozsoki Imre és Kárász Krisztián sem tudott kapura fejelni, a hazaiak felszabadítottak.

22. perc: Kelemen Patrik harcol ki szabadrúgást középen, a kaputól jó harminc méterre.

21. perc: hazai bedobás után megszerzik a labdát a vendégek, Koós Gábor lőtt húszról, de nem talált kaput.

20. perc: Kelemen Patrik cselsorozata után nem tud jól beadni, szögletet harcol ki. A labda mögött Melczer Vilmos, de beadása elszáll a kapu előtt.

17. perc: előbb egy hazai kontrát semlegesít az érdi védelem, majd a gyors támadásból nem jut lövésig Limperger Zsolt együttese.

13. perc: Koós Gábor végezhetett el szabadrúgást a kaputól harminc méterre, középről, a belöbbölt labda azonban hosszú volt az érkező Bozsokinak, így a hazai kapus felszedte a labdát.

12. perc: a házigazdák előrevágott labdákkal próbálnak pillanatnyi veszélyt teremteni, de ezeket Bozsoki Imréék könnyedén hatástalanítják. A Kinizsi sok hibával, pontatlanul játszik.

9. perc: Németh Gábor kapott jó labdát a balon Koós Gábortól, beadása viszont nem volt jó Pintér Nikolának.

7. perc: érdi labdavesztés után Ivacs Gábor kereste Nagy Richárdot az ercsi csapattól, de Bozsoki Imre menteni tudott. A sarokrúgást Pintér Nikola fejelte ki a hosszún.

5. perc: Melczer Vilmos adott remek labdát Pál Szabolcsnak, de hiába vette át jól mellel, a belső védő szögletre mentett. A jobboldali beadást röviden tisztázzák a hazaiak, majd az ide-oda pattogó érdi lövést összeszedte Hodula.

3. perc: Kárász Krisztián jobboldali nagy bedobása után Csiszár Zoltán csúsztatta Pál Szabolcs elé a labdát, de utóbbi közelről csak fölélőtt.

1.perc: Az Ercsi még labdába sem ért, máris érdi ziccer, mely után Pintér Nikola lépett ki, de Hodula jól lépett ki kapujából és buktatta az érdi játékost, de elmaradt a büntető.

1.perc: Az Érdi VSE kezdte a mérkőzést!

Az Ercsi Kinizsi fehér mezben, fekete nadrágban és sportszárban, az Érdi VSE tiszta zöld szerelésben lép pályára.

Magyar Kupa, 7. forduló, A 32 közé jutásért
Ercsi Kinizsi–Érdi VSE
Ercsi. V: Berényi T. (Csóra, Vad)
Ercsi: Hodula – Gróf A., Lak, Rapai, Rebők, Ivacs, Nagy R., Hosszú, Kovács Péter, Szalánczi, Kővári
Csere: Primász, Varga, Hoffmann, Kondreska
Vezetőedző: Gróf András

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Németh G. V.
Csere: Borek (kapus), Füzér, Pallagi, Hegedüs N., Balázsovics, Tárkányi, Ország
Vezetőedző: Limperger Zsolt