Az éllovas nyerte a tizenegyespárbajt

Az első félidőben mindkét csapat hibázott, de mindkét csapat értékesített is egy-egy tizenegyest a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának kilencedik fordulójában tartott Érdi VSE II-Délegyháza KSE mérkőzésen.

A találkozó elején a vendégek igen hamar büntetőhöz jutottak, de az érdi kapus, Bancsi Tibor jó érzékkel ért le a kapu bal alsó sarkába tartó lövésre. Hiába a kivédett tizenegyes adta lélektani előny, nem sokkal később egy jobboldali beadás után hátrányba került Németh József együttese, majd ugyna Sárosi Róbert ugyancsak büntetőből egyenlíthetett volna, de ő is hibázott. A folytatásban második tizenegyesét már értékesítette a listavezető Délegyháza, de a szünet előtt Balogh Béla szépített büntetőből. A fordulás után hiába a több érdi lehetőség, ezeket Füzér Zoltán és Sztojka Renátó sem tudta értékesíteni, ehelyett a vendégek léptek meg, s alakították ki az 1-3-as végeredményt.

– Kihagyott helyzeteinket az ellenfél megbosszulta, úgyhogy hiába voltunk egyenrangú ellenfelei a bajnokesélyesnek, nem tudtunk pontot elérni

– értékelt Németh József.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 9. forduló
Érdi VSE II-Délegyháza KSE 1-3 (1-2)
Gólszerző: Balogh Béla (39. – tizenegyesből)
Jók: Mezei Ádám, Habos Gergely

fotók: Balogh István