Izgalmas meccs, Sztojka-mesterhármas

Fordulatokkal tarkított találkozón játszott 4–4-es döntetlent az Érdi VSE U19-es csapata a Szigetszentmiklós vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

A találkozó elején házigazda négy perc alatt kétgólos előnybe került, de az érdieket nem roppantotta meg a hátrány, s Sztojka Renátó szépített, majd bő negyedóra után ismét kettő volt közte, viszont a 31. percben Sztojka ismét bevette a hazaiak kapuját. A fordulás után harmadik gólját jegyezte az érdi támadó, majd a 67. percben Bessenyei Zalán góljával már az érdieknél volt az előny, ám a hajrá előtt egyenlített az SZTK.

Bessenyei Zalán góljával vezettek is az érdiek

– Izgalmas, fordulatokban gazdag, jó mérkőzést játszottunk Sztojka Renátó vezérletével Szigetszentmiklóson. Kétszer is kétgólos hátrányból álltunk fel és Sztojka mesterhármasával fordítottuk meg az eredményt. 4–3-nál meccslabdánk volt, de ezt nem tudtuk értékesíteni és így kiegyenlített az ellenfél. Ennek ellenére gratulálok a csapatomnak a négy gólért és a küzdeni tudásért – fogalmazott Habos Gábor, az U19-es együttes edzője.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 7. forduló
Szigetszentmiklósi TK–Érdi VSE 4–4 (4–2)
Gólszerzők: Sztojka (5., 31., 46.), Bessenyei (67.)
Jók: Sztojka Renátó, Végh Norbert