Tovább a veretlenség útján!

Az Érdi VSE az újonc, a bajnokságot ígéretesen kezdő Tintahalak SE-Szabadkikötő együttesét fogadja szeptember 30-án, 15 órakor az Ercsi úti sporttelepen.

Ígéretesen kezdte az idényt a budapesti első osztályból feljutó Tintahalak SE-Szabadkikötő, ugyanis első három mérkőzésén előbb a helyi rivális Csepel FC-t „idegenben” győzte le, majd otthon az Andráshidát verte, míg Veszprémben is sikert aratott. Ezt követően a BKV Előrétől idegenben 3–1-re kapott ki, majd a Dunaharaszti MTK elleni mérkőzésre nem lett hitelesítve a THSE pályája (ezt megelőzően a csepeli Béke téri stadionban játszott), s az elmaradt mérkőzés három pontját – 3–0-s gólkülönbséggel – a vétlen DMTK kapta meg. Azóta a Tintahalak Csornán 4–0-ra, hazai környezetben a Pápától 1–0-ra kapott ki, s a második helyről a tizenegyedikre zuhant vissza a tabellán.

A Tintahalak SE-Szabadkikötő együttesében szerepel a nyáron a Csepel FC-től átigazoló, a 2010/2011-es idényben az NB III Duna csoportjában még az Érdi VSE-t erősítő, húsz meccsen kezdőként, négyszer csereként lehetőséget kapó Németh Gábor. Azonban ő biztosan nem lép pályára Érden, hiszen hat meccs alatt már ötödik sárga lapját gyűjtötte be, így eltiltását tölti, ahogy a múlt héten kiállított Baksa Ákos és Révész György sem léphet pályára.

Az érdiektől a Csepel elleni találkozót követően három meccsre eltiltott Kárász Krisztiánra nem számíthat Limperger Zsolt, míg Pintér Nikola a múlt heti andráshidai meccsel töltötte le egymeccses eltiltását.

– Szeretnénk itthon tartani a három pontot, jól focizni.

Ráférne a hazai közönségre, hogy itthon nyerjünk,

bízom benne, hogy sikerülni fog! A Tintahalaknak lesz egy pár eltiltottjuk is, de nem tudom milyen felfogásban fognak játszani, arra számítunk, hogy mi fogunk dominálni. Remélem, hamar betalálunk és azon vagyunk, hogy hozzunk le egy meccset, amin nem kapunk gólt – fogalmazott Limperger Zsolt.

A szeptember 30-án, 15 órakor, az Ercsi úti Sporttelepen kezdődő mérkőzést dr. Jakab Géza vezeti, segítői Sebestyén László és Molnár Alex lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

A felnőtt NB III-as együttes mellett az Érdi VSE női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának harmadik körében október elsején, 14 órakor a Törökbálinti LASE együttesét fogadja.

Az U19-es és U17-es férfi csapatok szeptember 30-án, Székesfehérváron, az Ikarus Maroshegy vendégeként játszanak 12 és 10 órakor a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának ötödik körében.

A lány U16-os alakulat szeptember 30-án, 11 órakor játszik a ZTE FC ellen hazai környezetben.

Az U15-ös és U14-es fiú gárdák is a Maroshegy ellen játszanak, mivel október elsején 12 és 10 órakor lépnek pályára az Ercsi úti Sporttelepen.

Az U9-es csapat a Bozsik-programban a Tárnok KSK pályáján, az U7-es a Tárnok Bolha pályáján játszik szombaton 9 órától.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
09.30., 15.00:
Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 3. forduló
10.01., 14.00:
Érdi VSE–Törökbálint LASE

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 5. forduló
09.30., 12.00, Székesfehérvár, Mezővári József Sportpálya:
Ikarus-Maroshegy–Érdi VSE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 5. forduló
09.30., 10.00, Székesfehérvár, Mezővári József Sportpálya:
Ikarus-Maroshegy–Érdi VSE

Lány U16, ¾ pályás bajnokság, Északnyugati csoport, 4. forduló
09.30., 11.00:
Érdi VSE–ZTE FC

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 5. forduló
10.01., 12.00:
Érdi VSE–Ikarus Maroshegy

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 5. forduló
10.01., 10.00:
Érdi VSE–Ikarus Maroshegy

Bozsik-program
U9, 09.30., 09.00:
Tárnok KSK pálya
U7, 09.30., 09.00: Tárnok Bolha pálya