Érdi VSE-THSE-Szabadkikötő – élő közvetítés!

Köszöntjük olvasóinkat az Érdi VSE-THSE-Szabadkikötő mérkőzés élő közvetítését olvassák. Cikkünk  folyamatosan frissül!

90. perc: Véget ért a mérkőzés, az Érdi VSE 4-0-ra verte a THSE-t! Összefoglaló hamarosan!

Sajnos az utolsó fél órában technikai hiba miatt az élő közvetítés akadozott…

83. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Koós Gábor volt eredményes, amikor Ország Péter jobboldali, lapos beadását lőtte a rövidbe, 4-0!

81. perc: Füzér Zoltán bemutatkozik első NB III-as mérkőzésén, Kelemen Patrikot váltja.

80. perc: érdi beadást blokkolnak a védők, szöglet jobbról.

78. perc: távoli vendég lövést véd könnyedén Kertész.

75. perc: Kelemen Patrik léphetett volna ki emberfölényben, de Melczer labdáját csak úgy tudta átvenni, hogy előtte buktatta a védőt, amiért sárga lapot kapott.

72. perc: érdi fölény, a THSE nem tud az érdi kapu elé kerülni.

69. perc: csere a vendégeknél, Tóth Henrik helyett Vincze Szabolcs a pályán.

67. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Pál Szabolcs kapott remek labdát, majd rendkívül önzetlen volt, s lövés helyett az üres kapu előtt álló Melczerhez passzolt, aki nem hibázott, 3-0!

57. perc: csere a vendégeknél, Rácz Botond érkezett a Tintahalakhoz.

56. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Pál Szabolcs kapott remek labdát Koós Gábortól, majd sarokkal tette tovább a középen, 12 méterre álló Melczer Vilmoshoz, ő okosan kivárt, s a kapu jobb alsó sarkába passzolt, 2-0!

55. perc: Balázsovics léphetett volna meg, de elsodorta Sárossy Dániel, aki így megszerezte a labdát, de nem sokáig!

53. perc: Koós nem tudta lekezelni a labdát, amiből meglódult a THSE, de Aranyos kísérlete gyenge volt, Kertész simán védett. Aztán ketten is lesen a vendégektől.

52. perc: zúg az érdi ultrák éneke: Boldog szülinapot, Ország Peti!

50. perc: majdnem kettő! Koós Gábor gyönyörű csukafejese nem talált kaput…

49. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Melczer szabadrúgásába a kapu előtti tumultus közepette Csiszár pöckölt bele, s talált a vendégek kapujába, 1-0!

48. perc: Kelemen lövése vágódik le, s kerül Országhoz, aki kötényben indította volna Balázsovicsot, de őt buktatták a tizenhatos sarkán.

47. perc: Ország Péter jobboldali lapos beadása ugyan dadogott Csontos kezében, de aztán fel tudta szedni.

46. perc: elkezdődött a második félidő.

Németh Gábor Vince helyett Pintér Nikola, Kónya Benjámin helyett Pallagi Botond a pályán az Érdi VSE-nél.

Véget ért az első félidő. Az érdiek játszanak jobban, több lehetőségük és helyzetük van, de a vezetés megszerzése még várat magára, igaz, a THSE-nek is voltak jó periódusai.

44. perc: mindkét csapat kis szabálytalanságokkal próbálja megállítani az ellenfél támadásait.

42. perc: Bozsoki lapos, de gyors labdája Melczernek hosszú volt, Pál pedig lesről lépett vissza…

41. perc: Ezúttal Melczer indította Balázsovicsot, aki balról mozgott be, ezúttal lőtt, de jócskán mellé.

40. perc: Balázsovics mehetett volna ziccerben, de bevárta Pál Szabolcsot, aki nem lőtt kapura…

38. perc: hiába lépett ki remekül Pál, a THSE kapusa is ugyanezt tette és elrúgta a labdát, a vendégek lesre futottak a kontrából.

37. perc: ismét ígéretes helyzetben a vendégek, de a gyenge lapos beadás Csiszáré lett.

34. perc: Balázsovics lépett ki remekül a leshatárról, elküldte a kapust a hosszúra, de nem talált be, a kapufáról kipattanót Pál Szabolcs lőtte fölé, de megpattant, az érdi kisszöglet után Melczer beadását Bozsoki nem tudta a kapu felé csúsztatni.

32. perc: újabb érdi szöglet a jobbról, Csiszár elől bólintottak ki, majd Bozsoki ismételhetett, de ez a fejes elkerülte a kaput.

32. perc: érdi szöglet jobb oldalról, Melczer adja be, a szülinapos Ország ollózása centikkel ment fölé… Szép szülinapi ajándék lett volna, ha ez beakad…

31. perc: NAGY HELYZET!! Melczer balos, lapos beadásába nem tudta jól beletenni a lábát Kelemen, így oda a lehetőség…

30. perc: Ország Péter vállalkozott lövésre ballal, a kaputól húsz méterre, de a labda végiggurult a lábán, így mellélőtt.

29. perc: óriási lehetőséget szalasztott el a vendég csapat, ugyanis az indítást Bozsoki épp Tóth Henrik elé fejelte, aki tíz méterről lőhetett üresen, de a labda lepörgött a lábáról és csúnyán mellélőtte.

27. perc: Balázsovics kanyarított be jobbal a bal oldalról, Kelemennek nem jó, de Ország elérte a vonal előtt, majd Koós Gábor beadása érdi játékosról hagyta el a játékteret…

26. perc: Bozsoki szerelte az érdi tizenhatos előtt remekül Aranyos Márkot, majd Németh indítása volt pontatlan. A THSE visszaszerezte a labdát, de Tóth Henrik jobboldali beadását Csiszár csúsztatta ki.

24. perc: Kelemen lódult meg Melczerrel és Balázsoviccsal egy kontrára, de passz helyett cselezett, a THSE nem tudott felszabadítani, aztán egymás után két bedobást harcol ki a házigazda.

23. perc: nehezen jut át az érdi térfélre a vendég együttes, vagy ha mégis, akkor jól zár az érdi védelem.

21. perc: Koós szabálytalankodott saját térfelének felénél középen, Aranyos Márk szabadrúgását Csiszár Zoltán fejelte ki.

19. perc: mezőnyben zajlik a játék, egyik csapat sem tud helyzetet kialakítani, ezúttal is Kelemen volt lesen az érdiektől.

17. perc: nagy bedobás balról a vendégektől, de Bozsoki fejese után Kertész Ferenc könnyedén húzta le a labdát.

15. perc: Kelemen gyönyörű labdalevétele után durrantott fölé húszról.

14. perc: Az érdiek a széleken próbálnak indítani, de egy-két kivétellel egyelőre ezeket jól hatástalanítják a vendégek…

13. perc: Balázsovics nem érezte, merre jön az indítás, így a vendégeké lett a labda, de nem tudtak felszabadítani, így jobbról végezhet el szögletet Melczer Vilmos. Ezt Bozsoki tette tovább, a kipattanón lévők közül sem Kónya, sem Kelemen nem lőtt, az újabb jobboldali beadást Csontos húzta le Bozsoki elől.

10. perc: izgalmak a hazai kapu előtt is, amikor Kónya Benjámin fejelt majdnem a kilépő vendég támadók elé, de Bozsoki tisztázott, majd MElczer nagyszerű indítását Kelemennek fülelték le a vendégek…

8. perc: Pál Szabolcs szerez harcosan labdát az ellenfél tizenhatosa előtt, de elesik, viszont így volt jó Balázsovics Máténak, akinek a beadása ugyan az érdieknek nem volt jó, de Csontos nagy bravúrral védte csapattársa, Fodor Norbert fejesét.

7. perc: kissé kapkodós a játék, egyelőre bele-belehibáznak a támadásokba a csapatok.

5. perc: Németh Gábor szépen vitte le az alapvonalig a labdát a bal oldalon, de beadása nem volt jó a középen érkező Balázsovicsnak, a hosszún pedig csak vendégek voltak…

4. perc: lesen áll meg a vendégek támadása, amikor hosszan próbáltak kiugratni.

3. perc: a THSE-től Tóth Henrik adott be jobbról, de Bozsoki Imre tisztázni tudott.

2. perc: Koós és Melczer passzolnak egymáshoz, előbbi ment be, de tizenkét méterről nem tudott a kapura kanyarítani, Csontos védett.

1.perc: Az Érdi VSE kezdte a mérkőzést, Kelemen Patrik és Németh Gábor összjátéka után rögtön szöglethez jut a házigazda.

Az Érdi VSE tiszta zöld, a THSE fehér szerelésben lép pályára.

Előzmények: Az Érdi VSE négy győzelemmel és három döntetlennek az NB III Nyugati csoportjának második helyén áll, múlt héten 1-1-es döntetlenre végzett Andráshidán, míg a THSE első három harmadosztályú meccsét megnyerte, majd négy vereség következett.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
Érdi VSE-THSE-Szabadkikötő
Vezeti: dr. Jakab Géza (Sebestyén L., Molnár A.)

Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer – Balázsovics, Pál Sz., Kelemen P.
THSE: Csontos – Kovács E., Farkas Z., Tóth H., Sztankó, Aranyos, Katona D., Gólya, Péter, Fodor, Sárossy.