Ha belőjük a ziccereket…

A pályaválasztói jog felcserélése miatt a Törökbálinti LASE számított a hazai együttesnek az Érdi VSE ellen, az Ercsi úti Sporttelepen rendezett U14-es mérkőzésnek a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

Az érdiek Pásztor Miklós góljával már a harmadik percben megszerezték a vezetést, majd sorra dolgozták ki a lehetőségeket, de kicsivel több, mint fél óra játék után Katona Máté egy távoli lövéssel egyenlített. A fordulás után – miután az érdiek nem használták ki helyzeteiket – a vezetést is megszerezte a törökbálinti együttes, de az 53. percben előbb Tóth Patrik egy egyéni, jobboldali akció után egyenlített, majd egy érdi szöglet után Berki Gergő találatával már az érdiek voltak előnyben. A fordulatos mérkőzést ezt követően eldönthette volna Habos Gergely együttese, de a kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, s egy védelmi hibából 3–3-ra mentette a találkozót a TLASE.

Tóth Patrik (zöldben) szépen ment végig a jobbszélen (korábbi kép)

– Többet vártam a srácoktól és ettől a mérkőzéstől, mert úgy gondoltam, hogy a Törökbálint egy verhető ellenfél volt és a mérkőzés képe is azt mutatta, hogy jobb képességű játékosok vannak nálunk, több helyzetet alakítottunk ki, amiket sajnos kihagytunk. Döntően befolyásoló tényező volt, hogy hátul bizonytalanok voltunk, a harmadik gólnál mind a kapus, mind a belső védő hibázott. Mindegy, benne van, de nem ennek kellett volna a döntőnek lennie, mert

ha előtte belőjük az öt százszázalékos ziccert, akkor 8–3 és azt mondja az ember, hogy belefér.

Vérző pont volt, két pontot elbuktunk, de ez a srácokat is nagyon megviselte, de fel a fejjel, megyünk tovább és reméljük, a Maroshegy ellen diadalmaskodunk – fogalmazott Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 4. forduló
Törökbálinti LASE–Érdi VSE 3–3 (1–1)
Gólszerzők: Pásztor M. (3.), Tóth P. (53.), Berki G. (55.)
Jók: Tóth Patrik, Berki Gergő