TARR Andráshida SC–Érdi VSE – élő közvetítés!

Köszöntjük olvasóinkat a TARR Andráshida SC–Érdi VSE mérkőzésen az NB III Nyugati csoportjában. Cikkünk folyamatosan frissül! A mérkőzést a zalasport.hu élőben, videós formában közvetíti, ez ide kattintva lesz elérhető!

93. perc: véget ért a mérkőzés! 1-1 a vége… Összefoglaló hamarosan!

92. perc: érdi szabadrúgás jobbról, Melczer a labda mögött, a hosszúra érkezett Koós, aki összekapaszkodott védőjével, majd elterült, nem jár a büntető.

90. perc: Balázsovics lépett meg, de nem tudta becselezni magát balról a tizenhatoson belülre.

89. perc: három perc hosszabbítást jelez a játékvezető.

87. perc: Koóst indítja Melczer, de előbbi nem tud beadni, cselei után rúgják fel. A szabadrúgás mögé a sértett állt oda, beadását Ország csúsztatta tovább, Pallagi a hosszún eltűnt, de nincs büntető…

86. perc: Kertész öklözi ki a baloldali andráshidai szabadrúgást. A nagy bedobást Bozsoki fejeli ki.

84. perc: Major Máté saját csapattársával ütközött, Pál is besegített egy keveset, szabadrúgás, negyvenről, óriási Kertész-bravúrok, miután Bozsokinak magas volt a beadás, a hosszún fejelhettek a hazaiak…

83. perc: kihasználja harmadik cserelehetőségét is Dobos Sándor, Horváth Dániel helyett Horváth Tamás érkezik.

81. perc: nagyon nyom a vendég együttes, ezúttal Németh indult meg Pál labdájával, de nem tud beadni, a szöglet az azt elvégző Koóshoz került vissza, de ő a védőt találja el.

80. perc: Balázsovics, Pál, Melczer a labda útja, de utóbbi már kisodródik, így beadását Horváth le tudja húzni Balázsovics elől.

79. perc: Ország remek labdát kap, beadása nem jó Némethnek, a balon azonban Melczer szedte össze, az érdieknél maradt a labda, de Németh nem tudta jól beadni a második hullámban érkező társnak…

77. perc: Pál Szabolcs tartja meg a labdát, majd lőtt középre, de Balázsovics elől mentettek, aztán Horváth húzta le a második érdi beadást.

75. perc: Koós szabadít fel egy hazai nagy bedobás után, majd kezezett a hátul maradó hidai hátvéd, aztán a szabadrúgást nem engedte elvégezni Marsai, aki sárga lapot kapott, de megakadályozta a gyors érdi támadást.

74. perc: Pál Szabolcsot buktatják sárga lapot érően. Érdi szabadrúgás negyven méterről, Koós a labda mögött, majd Melczer szöktetett volna, de Bozsokit megelőzte Horváth kapus.

73. perc: Koós Gábor kapura tekerte a szögletet, majdnem bement, de még Pál is bepaskolhatta volna, de a hazaiak fejjel tisztáztak.

71. perc: Balázsovics Máté érkezett Kelemen Patrik helyére Limperger Zsolt együtteséhez.

71. perc: Kelemen Melczer mögül indult, nagyjából négy-öt védő volt az alapvonal és a játékos közötti öt méter között, de ez is les…

70. perc: Tárkányi kapott parádés labdát Kelementől, hiába volt előtte a hidai védő, a partjelző szerint lesről lódult volna meg az érdi támadó…

69.perc: baloldali andráshidai beadást vett le mellel Csiszár, de a labadkihozatal nem jön össze.

67. perc: Kelemen indult meg Pallagi indításából, ezúttal a védő előtte állt, s bele is lőtte tizenhatról, pedig a túloldalon Tárkányi érkezett…

65. perc: az érdi szabadrúgást Melczer lőtte fölé. Újabb csere Kovács László helyett Tóth László a pályán Dobos Sándor együttesében.

65. perc: Tárkányit megint felvágják, jobbról, a kaputól 22 méterre jutunk szabadrúgáshoz.

64. perc: a baloldali érdi sarrokrúgás megy a rövidhez, Pálhoz, aki fordulásból lőtt, de a védők blokkoltak.

63. perc: Németh cselezte ki Marsait a balon, de beadását blokkolták a hazaiak, így érdi szöglet.

62. perc: Koós fordult volna lövésre, de mielőtt ellőtte volna, közbeléptek a hazaiak, akik megpróbáltak kontrázni, de Csiszár mellett nem tudtak elmenni.

61. perc: Marsai kapott jó indítást Vittmantól a jobbon, de beadása elmegy a középen érkezők felett.

58. perc: Bozsokit lökték fel a tizenhatoson belül, a játékvezető szerint szabályosan – hátulról, két kézzel. Nincs tizenegyes, majd ismét szabadrúgáshoz jutunk, melyet Melczer csavart be és Horváth öklözött ki.

57. perc: Tárkányi lódult meg Bozsoki indítása után, majd a jobbszélen buktatták. Ápolni kell…

56. perc: gyors hazai indítás, de Bozsoki lefutja a támadót.

55. perc: Limperger Zsolt is változtat, Kónya Benjámin helyett Tárkányi Gergő a pályán.

54. perc: érdi szabadrúgás, Melczer beadását Bozsoki és Pallagi elől sikerül tisztázniuk a hidai védőknek, majd Melczer ugratta ki Koóst, aki nem tudott lőni.

53. perc: Kovács László ballal, laposan lőtt kapura jó negyven méterről, de ez elkerülte az érdiek kapuját.

52. perc: csere a hazaiaknál, Varga Márk helyett Fülöp Soma érkezett. Az érdi szabadrúgást Pallagi és Koós végezték el, előbbi gurította le utóbbinak, aki tüzelt, de néhány méterre elkerülte a kaput a lövés.

51. perc: Melczer Vilmost szép szólója után állítják meg szabálytalanul.

49. perc: Kelemené volt a labda, de nem jött be a csele, a körülötte álló védőké lett a labda, majd Németh ütközött Kalamárral. A hazai szabadrúgás nem volt veszélyes az érdi kapura.

49. perc: nagy hazai bedobás balról, de a csúsztatás nem sikerül, így Kertészé lett a labda.

48. perc: Pál Szabolcs távolabbi kísérlete ment nem sokkal fölé.

47. perc: Pál Szabolcs volt szabálytalan Kovács Lászlóval szemben, majd Vittmant próbálták indítani Bozsoki mellől a hazaiak sikertelenül. Ezt követően a kipattanót Marsai lőtte ballal mellé.

46. perc: folytatódott a mérkőzés! Egyik csapat sem változtatott.

Véget ért az első félidő! Felemás képet fest eddig a mérkőzés! A hazaiak vezető góljukig sok támadást vezettek, de utána ritkán adódott lehetőségük, az érdiek ezt követően saját kapujához szegezték az Andráshidát, az egyenlítés után azonban a vezetést még nem sikerült megszerezni.

45. perc: szép játék! Pallagi adott remek labdát Pálnak, aki megindult, s húszról lőtt, nem sokkal mellé!

43. perc: Németh továbbra is ápolásra szorul, a kétpercer kényszerpihenő után Koós szabadrágása nem jó. Majd visszaszerezzük a labdát és ezúttal Melczert rúgták fel. Kelemen szabadrúgását simán felszabadítják a hazaiak, de a kapujuk előtt marad a labda. Percek óta nem tudtak támadásokat vezetni a hidaiak…

41. perc: Némethet rúgták telibe és maradt lent…

40. perc: az érdiek birtokolják a labdát, de egy-egy hiba becsúszik, amiből előreívelt labdákkal próbálják megjátszani Vittman-t.

38. perc: Kelemen lépett ki remekül Pallagi átadásából, de hiába lőhette volna el többször is, kivárt és két védő is visszaért, lövés nélkül zárta a ziccert…

36. perc: próbálnak kiugratni a zalaiak, de Bozsoki szépen állt be a támadó elé. Érdi kirúgás. Majd Bozsokit lökik fel hátulról.

35. perc: Országot buktatják a jobb szélen, amikor egy finom csellel indult volna meg. A beadást Melczer tekerte a hosszú felé, de Horváth jól mozdult ki kapujából.

33. perc: nem jó a ‘hidai indítás, ahogy fél perccel később a túloldalon Koós sem tudta jól kiugratni Pallagit…

32. perc: Németh kapott remek labdát, majd ugyan eladta, de vissza is szerezte, aztán a beadását blokkolták a hazaiak, majd szabadrúgást harcoltak ki.

30. perc: szöglettel felérő szabadrúgással jön jobbról  a hazai csapat, Csiszár kétszer is tisztázott.

28. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! 1-1! Pál Szabolcs passzolt el becsúszva Horváth mellett, miután Kelemen jobboldali beadása után a kipattanót jól adták be az érdiek.

27. perc: Szegleti Gergely tartott Koós lábára, emiatt sárga lapot kapott.

25. perc: Kónya vesztett labdát, majd meglódultak a hazaiak, de Vittman beadását Csiszár szögletre mentette. A jobboldali sarokrúgást Kertész öklözte ki.

24. perc: érdi beadás jobbról, Pál előzte meg védőjét, de csak a kapu mellé tudott fejelni.

24. perc: Vittman fordult le Csiszárról, éles szögből próbálkozott, nem talált kaput.

23. perc: Pál ad középre Koósnak, aki ballal teker 20-ról, jól ment a labda, de Horváth védett.

22. perc: kétszer szabálytalankodnak az érdiekkel szemben, nem fúj a spori, majd Bozsokiba futnak bele, aki azért kapott sárgát, mert egy helyben állt…

21. perc: Kelemen vihette egy az egyben a kapusra, de belelövi…

20. perc: Bozsoki ment a labdáért a jobbon, majd Ország beadását Pál Szabolcs fejelte a kapura, Horváth kapufára tolt, a szöglet után Kelemen Patrik ballal lőtt, Horváth ismét bravúrral védett.

18. perc: érdi szabadrúgást végezhet el Koós Gábor a kaputól jó negyven méterre, a beadást kifejelik a hazaiak.

14. perc: GÓL! 1-0… a baloldal hazai szögletet Pál fejelte ki, de a visszatett labdát jobbról fejelte vissza az érdi kapuba Kalamár Milán…

13. perc: érdi hiba, Melczer nem tud indítani, a balon induló Németh pedig lemaradt, így megfutottak a hazaiak, akiknek egy távoli lökete pattant meg és ment a sarok felé, Kertész tolta szögletre a lapos kísérletet.

11. perc: balról,  a kaputól negyven méterről jut szabadrúgáshoz a zalai együttes, a beadást Pallagi fejelte ki, majd a kipattanón lévő Szegleti ballábas kapáslövése kerülte el az érdi kaput.

10. perc: Pallagi fejelt középen a jobbon érkező Koósnak, majd a kapu elé kerülő Melczert látta lesen az oldalvonali asszisztens.

9. perc: Pál próbálta indítani saját térfeléről a mellőle induló Koóst, de a labdát a hazai kapus, Horváth Márton szedte a össze.

8. perc: Nagy Zoltán baloldali beadását tisztázta Németh Gábor és Melczer Vilmos Marsai Máté elől.

5. perc: hazai beadás után a támadó csúnyán mellédurrantott, 12-ről nagyjából tízzel mellé.

4. perc: Kelemen Patrik lépett ki – a partjelző szerint – lesen.

3. perc: Némethet rúgják fe a baloldalon, a szabadrúgás után Melczer lépett ki, a szurkolók szerint az andráshidai védő kezéről jutott a kapushoz a labda, de a játékvezető nem ítélt büntetőt.

2. perc: pontatlan érdi támadás…

1.perc: a középkezdésből előrelövi a labdát az Andráshida, Kertész szedi fel.

A hazaiak kezdik a mérkőzést.

A  házigazda Andráshida fehér mezben, sötétkét nadrágban, fehér sportszárban, az érdiek tiszta zöldben játszanak.

Limperger Zsolt eltiltás miatt két szélső védőjére, a hárommeccses eltiltást kapó Kárász Krisztiánra, valamint a piros lappal kiállított Pintér Nikolára sem számíthat érdi oldalon a hazai pályán még százszázalékos Andráshida vendégeként. Érdekesség, hogy az NB III Nyugati csoportját vezető érdieknek pedig idegenben minden meccsüket megnyerték.

Igazi focira alkalmas időjárás fogadta a csapatokat, hiszen napsütéses, enyhe szellős időben érkeztek meg a csapatok a bemelegítéshez.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
TARR Andráshida SC–Érdi VSE
Andráshida. Vezeti: dr. Kovács Gergely (Illés T., Bati)

Andráshida: Horváth Márton – Horváth Dániel, Szegleti, Kalamár, Balla, Marsai, Major, Varga Márk, Kovács László, Nagy Zoltán, Vittman.
Vezetőedző: Dobos Sándor

Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Kónya, Koós, Pallagi – Kelemen P., Melczer – Pál Sz.
Vezetőedző: Limperger Zsolt