Többszámjegyű különbség is lehetett volna

6–0-ra nyert az Érdi VSE U15-ös csapata hazai környezetben a Gárdonyi VSC ellen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának harmadik körében.

Rögtön a mérkőzés elején Csonka Márk ugrott ki, de nem tudott elpasszolni a kapus mellett, aztán ugyanez a szituáció az első félidőben többször is megismétlődött. A harmadik percben Kertész Bence lőtt kapufát, majd a veszélyes szabadrúgását a kapus tolta fölé. A folytatásban Fullmann Leventének is volt egy távoli lökete, aztán Csonka játszott össze Udvardi Dániellel, de a vendégek kapusa nagy bravúrral védett. Az érdiek nem álltak le, Kertész ismét szabadrúgásból volt veszélyes.

A vezetést a 27. percben Ujhelyi-Szekrényes Norbert szerezte meg, majd a fordulás után két perc elteltével Kertész Bence harmadik szabadrúgása ment be. Ezt követően Csonka lövése a védőkről megpattanva jutott a kapuba az 59. percben, majd Szilágyi Roland egy szöglet utáni kavarodásból talált be. A hajrá előtt ismét Csonka előtt adódtak lehetőségek, majd Krámos Dominik mulasztott el egy nagy helyzetet. Az utolsó tíz percben előbb Ujhelyi-Szekrényes lőtt egy gyönyörű támadás után, a hatgólos végeredményt pedig Csonka állította be, amikor lövés helyett ezúttal már kicselezte a kapust és az üres kapuba passzolt.

– Az első gólig volt érdekes a mérkőzés, utána már mentek a dolgok,

akár többszámjegyű is lehetett volna a különbség.

Végülis a hibák, amik lehettek volna, azok azért nem jöttek elő, mert az ellenfél nem képviselt olyan szintet – értékelt Papp Gábor.

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 3. forduló
Érdi VSE–Gárdonyi VSC 6–0 (1–0)
Gólszerzők: Ujhelyi-Szekrényes (27., 74.), Kertész B. (42.), Csonka (59., 78.), Szilágyi R. (70.)
Jók: Kertész B., Fügedi, Fullmann L.