Irány Ajka!

Szeptember 20-án, 17.30-kor az Ajkai Városi Sportcentrumban lép pályára az Érdi VSE a Magyar Kupa hatodik körében, a főtábla első fordulójában a bajnoki rivális FC Ajka vendégeként.

Limperger Zsolt együttese néhány héttel ezelőtt, a harmadik fordulóban már pályára lépett az NB III Nyugati csoportjában Ajkán. Akkor a hazaiak az első negyed órában temérdek helyzetig jutottak, de hiába szerezte meg a vezetést a 14. percben Graszl Károly, Pál Szabolcs két perccel később válaszolt, majd a szünet előtt Németh Gábor Vince állította be a 2–1-es érdi sikert.

– Ajkán mindig küzdelmes, sokgólos mérkőzéseket szoktunk játszani, bízom benne, hogy a sok gól megmarad és azokat mi fogjuk lőni, így meg lesz a továbbjutás – fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A labdarúgó Magyar Kupa hatodik körében a legjobb hatvannégy közé jutás a tét a felek számára. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha a rendes játékidő után döntetlen az állás, akkor kétszer tizenöt perc hosszabbítás következik, ha ekkor sem születik döntés, akkor tizenegyespárbajra kerül sor.

A szeptember 20-án, 17.30-kor kezdődő mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítjük. A találkozót Gaál Ákos vezeti, segítői: Huszár Balázs és Horváth Bence lesznek.