Remek győzelem!

3–1-es győzelmet aratott az Érdi VSE U14-es együttese hazai környezetben a Gárdonyi VSC ellen a korosztályos bajnokság középnyugati csoportjának harmadik körében.

A találkozó elején a vendégek támadtak többet, ám hiába voltak az érdi kapu előtt, három perc elteltével Szilágyi Levente lódult meg saját térfelén egy kontrával, majd a tizenhatoshoz érve okosan, a kapus felett emelt a gárdonyi kapuba. Az eredményes kezdést követően sem álltak le az érdiek, Tóth Patriknak is volt lehetősége, de a második érdi gólra a huszadik percig kellett várni, amikor Szilágyi Levente szépen fordult kapura, s a kapus csak beleérni tudott a labdába, védeni már nem (2–0).

Nikolics Dominik (8) is betalált (korábbi kép)

Alig néhány perccel később pedig Nikolics Dominik is eredményes volt, amikor lapos lövése pattogott keresztült a gárdonyi kapuson. A szünetig még Szilágyi Levente kapufáig, Pásztor Miklós ziccerig jutott, de maradt a háromgólos érdi előny.

A fordulás után azonban egy távoli szabadrúgással zárkóztak a vendégek, de az érdieknek is meg volt az esélyük a különbség növelésére, hiszen Tóth Patrik, Pásztor Miklós is többször került helyzetbe, sőt, még Fodróczy Gellért távoli szabadrúgása is veszélyes volt, de maradt a 3–1.

– A mérkőzés elején kicsit kapkodós volt a játékunk, viszont összességében az első félidőben

jól futballoztunk.

A második félidőben kicsit átengedtük a teret ellenfelünknek, ellenben így is voltak ígéretes támadásaink, de a gól sajnos nem jött össze. Megvan az első győzelem a szezonban, ez a legfontosabb – fogalmazott Habos Gergely, a csapat edzője.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 3. forduló
Érdi VSE–Gárdonyi VSC 3–1 (3–0)

Gólszerzők: Szilágyi L. (3., 20.), Nikolics D. (22.)
Jók: Szilágyi Levente, Nikolics Dominik, Mikó Márk