Érdi VSE–Pénzügyőr SE – élő, szöveges közvetítés

Véget ért a mérkőzés, az Érdi VSE könnyed, 5-0-s győzelmet aratott.

90. perc: Melczer Vilmos ollózott a kapu mellé.

87. perc: Majdnem Kelemen-tripla, de támadónk baloldali kísérlete nem sokkal ment mellé.

84. perc: ott az ötödik, Tárkányi érkezett a hosszún, majd okosan passzolt vissza a rövidhez, ahonnan Melczer Vilmos lőtt a Pénzügyőr kapujába. Ezt megelőzően a túloldalon Varga-Sebestyén Benjámin távoli lökete ment fölé, mellé.

82. perc: Koós Gábor távoli lövése kerülte el a kaput.

79. perc: előbb Tárkányi éppen lemaradt Pintér baloldali beadásáról, majd a kipattanó Melczer elé került, aki 18-ról lőtt mellé.

76. perc: Bozsoki Imrét Hegedüs Norbert váljta érdi részről, így mindkét csapat kihasználja összes cserelehetőségét.

74. perc: Pál Szabolcs kapott sárga lapot.

71. perc: remek, sokpasszos akció végén a védőjét faképnél hagyó Tárkányi Gergő passzolt Czuczi mellett a rövidbe.

67. perc: A vendégek legveszélyesebb játékosa a belső védő, Kovács János, aki ezúttal is egy pontrúgás után fejelt, de Kertész simán fogta a fejest. Közben kihasználja maradék két cserelehetőségét Varga Balázs, Nagy Bendegúz és Varga-Sebestyén Benjámin érkezett Feil Máté és Szabó Balázs helyett.

64. perc: kényszerű érdi csere, Kónya Benjámin kapott a jobb lábához, s így nem tudja folytatni, helyette Pallagi Botond lépett a pályára.

63. perc: Tárkányi Gergő váltja Balázsovics Mátét az Érdi VSE-nél.

61. perc: Orbán két perccel első sárgája után Bozsokinak is csúnyán odarúg, amiért így kiállítja a játékvezető.

59. perc: Orbán Patrik szándékosan, könyökkel ment neki Ország Péternek, amikor a labda a közelében sem volt, a játékvezető viszont csak sárga lappal „jutalmazta” a Pénzügyőr Törökbálintról igazolt játékosát.

55. perc: Csiszár Zoltánt rántották le a hazai védők egy szögletet követően a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, Melczer Vilmos magabiztosan lőtt a kapu bal alsó sarkába, amit ugyan Czuczi érzett, de nem eléggé, 3-0.

52. perc: előbb Kovács János volt lesen egy szabadrúgás után, majd a csereként beálló Sztrunga lőtt mellé.

47. perc: Kelemen-dupla! Remekül lépett ki támadónk, s egy az egyben vihette Czuczira, akinek a lábai között lőtt a kapuba, 2-0.

Folytatódott a második félidő, amelynek legelején Kelemen és Melczer összjátéka után előbbi lőtt nem sokkal mellé.

Nincs hosszabbítás, így a félidőben 1-0-ra vezet a házigazda Érd a Pénzügyőr ellen.

42. perc: vendég szögletet követően Despotovic Vanja fejelt nem sokkal fölé, majd előbb Pál Szabolcs fejese zavarta meg a jól érkező Kelement a túloldalon, végül Melczer Vilmos lőtt kapásből, közelről fölé.

40. perc: érdi támadás végén Czuczi veszélyeztette saját kapuját, amikor kapufára tolta Kelemen kísérletét.

39. perc: Pál zavarta a védőket, olyannyira, hogy egy passzt Kelemen lesett le, de hosszan tolta így a kapujából jól kilépő Czuczi védett.

37. perc: remek érdi akció végén Pál Szabolcs tekert 18-ról a kapu felső sarka felé pazarul, de Czuczi akrobatikus mozdulattal nagy bravúrt mutatott be.

35. perc: a Pénzügyőr sokáig tartogatja a a labdát, de hiába, mert a kapuhoz nem kerül közelebb, míg az érdiek egy-egy villámgyors akciót próbálnak vezetni, de a vendégek ezt többször is megakadályozzák szabálytalanságok árán.

32. perc: Koós vállalkozott egy lövéssel húszról, melyet Czuczi tolt fölé.

31. perc: Bozsoki fejelt bele egy szabadrúgásba, majd lent maradt, de minden rendben.

28. perc: Kertész Ferenc nem tudott megfogni egy beadást, majd Majoros támadta meg, de végül utóbbiról ment ki a labda. Aztán Feil szerzett labdát Kónya Benjámintól, húsz méteres lövését Kertész könnyedén fogta.

25. perc: Ország Péter életerős lövése kijön Czucziról, de a védők tisztáznak.

20. perc: ott a gól! Balázsovics Máté harcolt ki szögletet, majd előbb Kelemen lövése a blokkról került Csiszár elé, aki ismét Kelemenhez passzolt, ő pedig 16-ról lőtte ki a kapu jobb felső részét, 1-0.

18. perc: Pál Szabolcs adott kötényt Luczeknek, majd baloldali lövése ment fölé.

17. perc: szöglethez jutott a Pénzügyőr, amely a hosszú felé tekeredett, de Feil Máté nem tudott a kapu felé bólintani.

15. perc: belejöttünk! Ezúttal Pál Szabolcs keresztezett remekül, de a jobbon érkező Baláűzsovics Máté  Kelemen Patriknak menő passzát lelesték a vendégek.

14. perc: Pintér Nikola remek beadására nem érkezett érdi támadó…

13. perc: előbb Koós Gábor tizenhat méteres lövését blokkolták a „fináncok”, majd Pál Szabolcs volt lesen.

12. perc: jobbára a mezőnyben zajlik a játék, amikor a csapatok eljutnának az ellenfél kapujáig, akkor a védelmek résen vannak.

7. perc: Balázsovics Máté jobboldali beadását a hosszú oldalon érkező Koós nem tudta kapura húzni, a Pénzügyőr fel tudott szabadítani.

5. perc: Pintér Nikola baloldali beadását húzta le Czuczi.

4. perc: a mérkőzés első sárga lapját Szekszárdi Tamás kapta, aki az érdi térfélen, a félpályánál rúgta fel hátulról Koós Gábort.

3. perc: Bozsoki Imre ütközött a korábbi érdivel, Feil Mátéval, aki a kaputól jó harminc méterre harcolt ki szabadrúgást, melyet Valkovics lőtt nem sokkal fölé.

Elkezdődött a mérkőzés, a házigazda tetőtől talpig zöldben, a vendégek tiszta fehérben. Az érdiek kezdték a találkozót.

Kezdőcsapatok:

NB III, Nyugati csoport, 2. forduló
Érdi VSE–Pénzügyőr SE
Vezeti: dr. Jakab (Pipicz, Nagy Márk)

Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Kónya, Koós, Melczer –  Balázsovics, Pál Sz., Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Pénzügyőr SE: Czuczi – Buzás, Majoros, Szekszárdi, Luczek, Valkovics, Feil, Orbán, Despotovic, Kovács János, Szabó Balázs
Vezetőedző: Varga Balázs

Limperger Zsolt: „Egy tipikus NB III-as csapattal találkozunk, ennek minden előnyével és hátrányával, egy nagyon kemény, harcos társasággal fogunk találkozni. Valószínű, hogy a kontrákra próbál építeni, ezt nekünk meg kell akadályoznunk és a saját játékunkat játszani. Remélhetően, akkor meg lesz a három pont.”

Vélemény, hozzászólás?