Riválisokká nőttük ki magunkat!

„A kezdeti időszak a csapat képességeinek felmérésével telt. Első benyomásom a csapatról az volt, hogy komoly fegyelmi gondok vannak. Fő célomnak a sportág megszerettetését és a fegyelem megoldását tűztem ki. Kialakult a hetek során egy „mag” a csapaton belül (kb. 10 fő), akik rendszeresen látogatják az edzést. Őket egészíti ki a többi 10-12 fő, akik alkalomszerűen járnak edzésre. A félév során sokat tudtam javítani a fegyelem terén, azonban még mindig vannak renitensek, akik lehúzzák a többieket.” – Ebedli Zoltán.

Az U11-es csapat nagy fejlődésen ment át a Bozsik-programban.

„Eleinte a részvétel volt a fontos, májusra azonban jó eredményekkel zártuk a tornákat. Mondhatnám azt is, hogy „pofozógépekből” komoly riválisokká nőttük ki magunkat. Meghatározó játékosunk Nikolics Balázs, akit januárban igazoltunk a Főnix csapatától, hozzáállása példaértékű, elkötelezett a sportág iránt.” – így a csapat edzője.

„Az edzések fő célja a csapatjáték alapjainak lefektetése és az összjáték fejlesztése mellett az alapképességek szintre hozása volt.” – tette hozzá.

Ebedli Zoltán a négy Bozsik-torna mellett egyszer egy biatorbágyi kupára is nevezte csapatát, ahol olyan játékosok is részt vettek, akik addig soha nem voltak mérkőzésen.

„A legnagyobb fejlődést a csapat kapusa, Oláh Benedek mutatta, köszönhető ez Kertész Ferencnek, aki heti két alkalommal tartott kapusedzést.” – fejtette ki Ebedli Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?