Lezártuk az évet

Mint ismert, az NB III Nyugati csoportjának második helyén végzett együttesünk, így egy remek szezont tudhat maga mögött. A vacsora előtt egyesületünk elnöke, Novák Ferenc, a labdarúgó szakosztály vezetője, Romics Ervin, egyesületünk elnökségi tagja és támogatója, Zimány László és a csapat kapitánya, Kertész Ferenc köszöntötte az egybegyűlteket. Novák Ferenc beszédében kiemelte, a mostani ezüstérem felér egy arannyal. Majd természetesen megköszönte a támogatóknak, a csapat tagjainak, az apparátusnak és a stáb tagjainak az egész éves munkát. Hasonlóan tett Romics Ervin is, megemlítette, hogy ő mindig kritikus szokott lenni, de egy ilyen szezon után egy rossz szót sem tud mondani a csapatra.

Zimány László elmondta, öröm számára, hogy ilyen sikereket ért el a klub. Ezt követően Kertész Ferenc vette át a szót, aki reményét fejezte ki a felől, hogy jövőre legalább ilyen eredményes lesz a társaság.

A vacsora után T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere fejezte ki gratulációját a csapat felé, de megemlítette a következő szezon nehézségeit is, hiszen a multifunkcionális sportközpont építésének szeptemberi megkezdése miatt a csapat a szezon nagy részét idegenben játssza. Majd Antunovits Antal, Érd önkormányzati képviselője is beszédet mondott, melyben kiemelte, hogy két unokája is az Érdi VSE-ben játszik, egyikük Kertész Ferenc példájára kapus szeretne lenni, hogy hasonló sikerekben legyen része, mint felnőtt csapatunknak idén. Ezt követően Tekauer Norbert, az ÉRD női kézilabda csapatának elnöke is gratulált az együttesnek, megemlítve, hogy amikor lehetőségük van rá, szívesen kilátogatnak a labdarúgók mérkőzéseire.

Az évzáró után a csapat pihenőre vonul, a felkészülést július 6-án kezdi meg Limperger Zsolt alakulata, amely öt edzőmeccset vív (heti egyet), majd a 2017/2018-as évadot augusztus 12-én vagy 13-án kezdi meg.

Vélemény, hozzászólás?