Beszámoló a 10. Itzlinger Sommercupról – U11

A magunk mögött hagyott hétvégén zajlott a 10. Itzlinger Sommercup. Csapatunk a tornán az előkelő 7. helyet szerezte meg, amiért igazán büszkék lehetünk rájuk. A srácok kitűnően futballoztak, mindvégig magas színvonalon teljesítettek, és rengeteg izgalmas pillanatot szereztek az őket elkísérő szülőknek.

A torna különlegessége, hogy összesen 20 csapat vett részt rajta, több külföldi együttes is megmérettette magát, ami tovább emelte a verseny színvonalát. A nemzetközi mezőnyben csapatunk megállta a helyét, és kiválóan képviselte hazánkat.

A torna folyamán csapatunk összesen 11 gólt rúgott és 12 gólt kapott. Ez a statisztika jól mutatja, hogy támadó szellemű játékot játszottunk, és számos alkalommal sikerült megzörgetnünk az ellenfelek hálóját. Összesen 4 győzelmet arattunk, ami nagyszerű eredmény, és mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. Ugyanakkor 3 vereséget is elszenvedtünk, de ezekből a mérkőzésekből is rengeteget tanultunk, és az elkövetkező időszakban ezekre a tapasztalatokra építve fogunk fejlődni.

Eredmények:

Érdi VSE (HU) – FK Priboj (BIH) 4-0

Érdi VSE (HU) – TUS Bad Aibling (DE) 6-1

Érdi VSE (HU) – SG Pöttsching/Sigleß (AT) 2-0

Érdi VSE (HU) – Sestese Calcio SSD (IT) 1-5

Érdi VSE (HU) – Eger SE (HU) 1-5

Érdi VSE (HU) – FC Bergheim (AT) 0-1

Érdi VSE (HU) – FK Majevica Lopare (BIH) 1-0

7. helyezett csapat az Érdi VSE

Külön öröm volt látni, ahogy a magyar csapatok egymásnak szurkoltak. Felemelő érzés volt megtapasztalni a hazai csapatok közötti összetartást és támogatást, amely hozzájárult a torna hangulatának fokozásához.

Szeretnénk gratulálni az Eger csapatának, akik megnyerték a tornát. Kiválóan játszottak, és megérdemelten szerezték meg az első helyet.

Összességében egy nagyon sikeres tornát zártunk, amely során játékosaink rengeteget fejlődtek és értékes tapasztalatokat szereztek. Büszkék vagyunk a srácokra, és izgatottan várjuk a következő megmérettetéseket.

Hajrá Érd, Hajrá Magyarország!