Budaörsön játszottunk – NBIII

Szombaton 11 órakor kezdődött harmadik felkészülési mérkőzésünk Budaörsön. Ellenfelünk a BSC az NB III Észak-Nyugati csoportjában vitézkedik. Meglepően tavaszias idő fogadta a csapatokat de a nagy szél azért megnehezítette a játékosok dolgát. Ebedli edző gondjait a sérültek állapota is növelte.

Ezek után a Kertész F.-Juhász,Papp,Morvai,Pintér-Kincses,Kertész B.,Szabó,Horváth,Farkas-Monori kezdő futott ki a kezdő sípszóra. Az első félidő némi budaörsi fölényt hozott és egy tíz perces érdi “kihagyást” könyörtelenül kihasználva három gólos előnyre tett szert. A szünetben rendeztük a sorokat és sikerült kicsit jobb felfogásban játszani a folytatásban. A második játékrészben három szép gólt szereztünk ezzel szorosabbá sikerült tennünk a mérkőzést.

“Hasznos edzőmeccset játszottunk Budaörsön, még alakul a keret és sérültjeinek is vannak, remélem lassan le tudjuk zárni az átigazolási ügyeinket és a végleges kerettel dolgozni. Voltak jó dolgok de én mindig inkább annak örülök ha a hibák még az edzőmeccseken jönnek elő.”

 

-nyilatkozta Ebedli Zoltán

Felkészülési mérkőzés
Budaörs SC- Érdi VSE 5:3 (3:0)
Gól: Monori (3)

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Kiemelt kép: Budaörs SC