Szerdán a Győri ETO II. látogat az Ercsi útra

Megint hétközi fordulót rendeznek az NB III. Nyugati csoportjában. Egyesületünk vendége most a szebb napokat megélt Győri ETO második csapata lesz.

Ellenfelünk a tabellán jelenleg elfoglalt 12. pozíciója ne tévesszen meg senkit. Képzett, fiatalokból álló csapatuk ellen ősszel megszenvedtünk idegenben és csak az utolsó percekben tudtunk egyenlíteni. Most is hasonló harcos meccsre van kilátás. Reményeink szerint a hazai pálya előnye és szurkolóink buzdítása erőt ad csapatunknak a siker elérésében.

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Az NB III. 34. fordulójában megrendezésre kerülő Érdi VSE – ETO Akadémia mérkőzés 17 órakor kezdődik az Ercsi úti sporttelepen. A mérkőzést Szabó Péter vezeti, segítői Vilmányi Simon és Bense Milán lesznek.

Jó elő jelekkel várhatjuk a Győr elleni hazai mérkőzésünket, hiszen egy kisebb hullámvölgy után újra kapott gól nélkül hoztunk le egy mérkőzést a Teskánd ellen. A támadó játékunk veszélyes volt, sok helyzetet alakítottunk ki, be tudtuk szorítani az ellenfelünket a kapuja elé, és ez gólokban is megmutatkozott. A Győr stabil középmezőny tagja, tudnak gyorsan és veszélyesen is játszani, de a mérkőzéstől türelmes játékkal győzelmet várok.

– mondta el várakozásait Fülöp Noel.

 

NB III. Nyugati csoport 34. forduló
04.26., 17:00: Érdi VSE – ETO Akadémia