Nehéz feladat elé nézünk Zalában!

A Nyugati csoport harmadik helyezettje a Nagykanizsa lesz a vendéglátónk a szerdai fordulóban.Nehéz mérkőzés elé nézünk, de nem feltartott kézzel megyünk csatába. Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat és ennek elérésében /a sorsolás folytán/ a csoport egyik meghatározó alakulata a következő akadály számunkra. Természetesen a Kanizsa is szeretné megőrizni dobogós helyét, tehát izgalmas küzdelemre van kilátás. Vezetőedzőnk csapat összeállítási lehetőségeit sérülések nehezítik. Kérdéses Göblyös és Németh játéka is.

Várjuk lelkes szurkolóinkat! Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Az NB III. 31. fordulójában megrendezésre kerülő Nagykanizsa – Érdi VSE mérkőzés 16 órakor kezdődik az  Olajbányász Stadionba. A mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Ring Kevin és Brizderi Nikolett lesznek.

A bajnokság egyik legerősebb csapatához látogatunk szerdán. Sokat fog számítani, hogy melyik csapat tudja jobban kipihenni a vasárnapi fordulót, és melyik csapat fog ki jobb napot. Egy biztos, a Nagykanizsa mindent meg fog tenni, hogy hazai pályán 3 pontot szerezzen, nekünk pedig tisztességesen helyt kell állni és megnehezíteni a dolgukat.

– húzta alá Ebedli Zoltán.

 

NB III. Nyugati csoport 31. forduló
04.12., 16:00:
FC NagykanizsaÉrdi VSE