Óbudán vendégeskedünk vasárnap!

AZ NB III. Nyugati csoportjának következő fordulójában a III.ker. TVE lesz az ellenfelünk. A mérkőzés a Hévízi úti sporttelepen kerül megrendezésre 16:00 órától. Soros ellenfelükkel régóta vívunk nagy csatákat.

Valószínűleg most sem lesz ez másként. Az elmúlt évben elmaradtak ezek a rangadók mivela Kerület egy osztállyal magasabban (NB II) szerepelt. A mérkőzésnek ad egy kis pikantériát, hogy ellenfelünk kettő ponttal előz meg minket a tabellán. A hazaiakat a visszavágás is fűtheti mivel az őszimérkőzésen Pál Szabolcs csodás fejesével tartottuk Érden a három bajnoki pontot. Az Acél Zoltán által edzett óbudai kék-fehérek jó formában vannak. Egy sima 3-0 ás sikerrel (hasonlóan az érdi zöld- fehérekhez) hangoltak a vasárnapi rangadóra. Az Érdi VSE keretének minden játékosára számíthat Ebedli Zoltán.

Az NB III. 27. fordulójában megrendezésre kerülő  III. Kerület – Érdi VSE mérkőzés 16 órakor kezdődik a Hévízi úti sporttelepen. A mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Halmai Kristóf és Urbán Richárd lesznek.

Vasárnap nehéz, a szokásosnál is nehezebb feladat elé néz csapatunk. Az Nb2es feljutást megcélzó III.kerülethez látogatunk. Megfelelő hozzáállással és alázattal fogunk tudni csak pontot vagy pontokat elhozni, azon vagyunk hogy jól jöjjön ki a lépés a csapatnak és meglepetés eredmény szülessen.

 

– mondta el várakozásait Ebedli Zoltán.

 

Az Érd egy igazán jól felkészített gárda, amelynek sajátságos stílusa van. Az őszi fordulóban nagyon defenzív játékot hoztak ellenünk, Ebedli Zoli kolléga még nyilatkozta is, hogy úgy gondolták, hogy így tudják megverni a Kerületet, egy szervezett védekezésből kontrákat indítva. Mentálisan erősek, jó közeget alkotnak, évek óta együtt játszanak kisebb nagyobb változtatásokkal, úgyhogy nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni. Futball is van persze, meg fizikálisan is rendben vannak, rutinos játékosok is találhatóak a keretben, elég, ha csak Pál Szabolcsot említem, vagy Fülöp Noelt, akiknek van NB I-es tapasztalatuk is, de több olyan játékosuk is van, akik megfordultak az NB I-ben vagy az NB II-ben. Az Érd mind játékban, mind a hozzáállásban bizonyítja, hogy azért az élmezőnyhöz tartozik, tehát többek között ezért is kellemetlen ellenfél.

 

– beszélt a vasárnapi riválisról vezetőedzőnk, Aczél Zoltán.

 

NB III. Nyugati csoport 27. forduló
03.26., 16:00:
III. Kerület – Érdi VSE

 

Utánpótlás csapataink hétvégi programja

Szombat:

U-10 Futsal 9:00 (Bp.XIII.ker. Angyalföldi Sportközpont)

U-11 Regionális Bozsik torna 10:00 (Újpest)

U-13 Bajnoki mérkőzés Érd-ESMTK 14:00

U-15 Bajnoki mérkőzés Érd-Szentlőrinc 12:00

U-16 Bajnoki mérkőzés Érd-Holler 10:00

Vasárnap:

U-7/8/9 Bozsik Fesztivál 9:00 (Érd)

U-12 Bajnoki mérkőzés Érd-Dunaújváros 14:00