Célkeresztben a Budaörs!

Az előttünk álló hétvégén megyei vetélytársunk a Budaörsi SC vendégei leszünk. A budaörsiek tavaly még egy osztállyal feljebb az NB II-ben csatároztak hétről hétre. Vendéglátónk jelenleg az NB III. Nyugati-csoportjának középmezőnyéhez tartozik. A hazaiak visszafogottabb eredménysora ne tévesszen meg senkit.


Nem „sétagalopp” mérkőzés elé nézünk. Az őszi összecsapásunkon Érden nyerni tudott a BSC alakulata (1-2), tehát a visszavágás reményében nézünk „farkasszemet” vendéglátóinkal. Az Érdi csapat teljes kerete Ebedli Zoltán rendelkezésére áll.
Várjuk szurkolóink buzdítását! Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Az NB III. 25. fordulójában megrendezésre kerülö Budaörs – Érdi VSE  mérkőzés 14 órakor kezdődik a Budaörsi Városi Stadionba. A mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Mohos Milán és Molnár István lesznek.

Vasárnap Budaörsön lépünk pályára talán a csoport legimpozánsabb környezetében ami biztos, hogy plusz motivációt fog jelenteni a játékosoknak. Az ősszel kikaptunk hazai pályán amiért mindenképpen van hiányérzetem. Azon leszünk, hogy kijavítsuk ezt a csorbát.

– mondta Ebedli Zoltán.

 

 

NB III. Nyugati csoport 25. forduló
03.12., 14:00: 
Budaörs – Érdi VSE

Utánpótlás csapataink hétvégi programja

Szombat:

U-8: Edzőmérkőzés 10:00 Budaörs-Érd

U-11: Edzőmérkőzés 12:00 Érd-Halásztelek

U-15: Bajnoki mérkőzés 12:00 Érd-Iváncsa

U-19:  Bajnoki mérkőzés 10:00 Érd-Cseppgól

Vasárnap:

U-10: Futsal 9:00 Érd (Batthyány iskola)

U-16: Edzőmérkőzés 10:00 Érd-Esztergom