A ZTE II. látogat az Ercsi útra!

Vasárnap 14:00-ás kezdéssel a Zalaegerszeg második csapatát fogadjuk hazai környezetben. A két csapat őszi randevúján kétgólos érdi győzelemnek örülhettünk. Reményeink szerint most sem lesz másként.

Ellenfelünk rosszul kezdte a tavasz szezont. Két sima vereség után múlt héten a Zala Vármegyei rangadón győzni tudtak a kiesés elől menekülő Teskánd ellen. A két csapatot 10 hely választja el egymástól mégsem mehetünk biztosra. Bizakodásra adhat okot, hogy Ebedli Zoltán a tavasz folyamán először számíthat a keret minden tagjára.
Várjuk kedves szurkolóinkat! Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Az NB III. 24. fordulójában megrendezésre kerülö Érdi VSE – ZTE FC II. mérkőzés 14 órakor kezdődik az Ercsi úti sporttelepen. A mérkőzést Horváth Patrik vezeti, segítői Sáfárik Patrik és Bizderi Nikolett lesznek.

Vasárnap a Zalaegerszeg második csapatát fogadjuk hazai pályán, célunk egyértelműen a hazai közönség előtt itthon tartani a három pontot. Nehéz dolgunk lesz mert nem lehet tudni hány vissza játszó lesz az első keretből, de ha tudjuk folytatni a múlt heti játékot akkor bárki ellen fel tudjuk venni a kesztyűt.

– húzta alá Ebedli Zoltán.

 

&

NB III. Nyugati csoport 24. forduló
03.05., 14:00:
Érdi VSE – ZTE FC II.

 

Utánpótlás csapataink hétvégi programja.

Szombat: U-8 Budapesti Futsal7vége (Budapest)

U-9 Budapesti Megyei Futsa7vége (Budapest)

U-10 Edzőmérkőzés Érd-Budaörs 10:00

U-11 Edzőmérkőzés Budaörs-Érd 10:00

Vasárnap:

U-12/13 Edzőmérkőzés. Soroksár-Érd 14:00

U-15 Bajnoki mérkőzés. Nagyatád-Érd 11:00

U-19 Bajnoki mérkőzés. Mészöly Focisuli-Érd 15:30