Szép idegenbeli sikerrel zárták az őszt U16-osaink

A szünetben még hátrányban volt, de szép, 5–1-es idegenbeli sikerrel zárta az őszi szezont az Érdi VSE U16-os csapata. Serfőző István tanítványai a Mészöly Focisuli SE elleni idegenbeli győzelemmel a regionális bajnokság délnyugati csoportjának élén vonul téli pihenőre, hiszen a csapat kilenc mérkőzéséből hetet nyert meg két vereség mellett.

“Az első félidő sajnos nem úgy alakult, ahogy elterveztük, úri focival próbálkoztunk, ami nem vezetett eredményre, sőt egy gólos hátránnyal fordultunk. A szünetben fejben rendeztük a dolgokat és a második félidőben már azt az arcát mutatta a csapat, ami jellemezte az egész szezon alatt. Agresszíven támadtuk az ellenfél kapuját, egy fokozattal nagyobb ritmusban, kevés érintéssel, öt gólt szerezve teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Jó most a tabellára tekinteni, mert ezért az eredményért megdolgoztak a fiúk főleg, úgy hogy nagyon szűkös kerettel, tizenhárom játékossal játszottuk végig”

– Serfőző István.

U16, Regionális bajnokság, Délnyugati csoport, 11. forduló
Mészöly Focisuli SE–Érdi VSE 1–5 (1–0)
Gól: Csepela Tamás (46. perc), Lázár András (55. perc), Béres Bálint (66. perc), Aranyos Roland (80. perc), Czikó Bence (85. perc)