Újabb hétközi hazai meccsel folytatjuk

Szeptember 28-án, szerdán 16 órától a Kelen SC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában az Érdi VSE. Igazi rangadónak ígérkezik a találkozó, hiszen az érdiek hat győzelemmel és három vereséggel kezdték az új idényt, míg a Kelen csupán két vereséget számlál négy győzelme és három döntetlenje mellett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

Nagyon szoros az élmezőny a harmadosztályban, hiszen a Puskás Akadémia FC II elleni vereség miatt az érdiek a másodikról az ötödik helyre csúsztak vissza a tabellán, ennek ellenére Kertész Ferencék hat győzelemmel és három vereséggel a hátuk mögött bizakodva várhatják az újabb hétközi bajnokit.

A Kelen SC-t azonban egy pillanatra sem szabad lebecsülni, hiszen eddigi kilenc mérkőzésén négy győzelem, három döntetlen és két vereség a mérlege, mellyel a tabella hetedik helyét foglalja el. A XI. kerületiek eddig csupán a III. kerület vendégeként (3–2) és hazai pályán a Nagykanizsától (0–2) kaptak ki, a Puskás II-vel otthon (1–1), az ETO Akadémiával (2–2) és az éllovas Veszprémmel (2–2) idegenben ikszeltek, emellett Budaörsön (1–3), Csornán (0–1), Zsámbékon (1–2) és Teskándon (2–3) is nyertek – azaz eddigi hét idegenbeli fellépésükön négy siker mellett két döntetlen és csak egy vereség a mérlegük. Ráadásul a Kelen SC-ben már Borbély Bence és Oláh László is egyaránt öt-öt gólnál jár a mostani kiírásban.

Az érdiek bár hétvégén vereséget szenvedtek Felcsúton, az ott mutatott teljesítményre is alapozhatnak a Kelen ellen, hiszen Pallagi Botondék úgy kaptak ki 3–1-re, hogy sok helyzet mellett három kapufáig is jutottak és nem véletlenül járnak már hat győzelemnél a bajnokságban.

“Ismét egy nagyon nehéz ellenféllel találkozunk, akinek csak két veresége van. A hétközi fordulók mindig nehezebbek, mivel a játékosok zöme dolgozik és kevés a pihenőidő. Háromesélyes a találkozó, de a célunk ismét a három pont itthon tartása”

– fogalmazott Ebedli Zoltán.

A két csapat mindkét tavalyi mérkőzését az érdiek nyerték, akik otthon 3–1-re, idegenben 2–1-re győzték le a Kelent.

A szeptember 28-án, szerdán 16 órától rendezendő Érdi VSE–Kelen SC mérkőzést Szommer Attila vezeti, segítői Illés Tamás és Juhász László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
09.28., 16.00: Érdi VSE–Kelen SC