Az éllovas BVSC-t fogadjuk

Október 31-én, 13 órától az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában a listavezető BVSC-Zuglót látja vendégül az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Újabb nehéz feladat vár Limperger Zsolt együttesére, hiszen a Nyugati csoportban újoncnak számító BVSC-Zugló ellen lépnek pályára Koós Gáborék, ráadásul a vezetőedző dolgát tovább nehezíti, hogy számos játékosára nem számíthat sérülés miatt. A helyzet odáig fokozódott, hogy múlt héten, a Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzésre ki sem tudtak állni az érdiek, így a mérkőzést november 24-re halasztották. A mögöttünk hagyott hét pedig arról szólt az Érdi VSE-nél, hogy „összedrótozzák” a sérüléssel bajlódó labdarúgókat.

Ennek tudatában a mérkőzés esélyesének számít a BVSC-Zugló, amely tizennégy találkozójából tizenegyet megnyert, mindössze kétszer játszott döntetlent és csak Mosonmagyaróváron kapott ki, de ott is kiélezett mérkőzésen 3–2-re. Legmeglepőbb eredménye Buzsáky Ákos együttesének, hogy a sereghajtó Andráshida vendégeként „csak” 1–1-es döntetlenre futotta, illetve legutóbb a Mol Fehérvár FC II ellen hazai környezetben játszott ugyancsak 1–1-es döntetlent, ellenben másfél héttel ezelőtt 6–1-es csapást mértek idegenben a Nagykanizsára.

Az BVSC-Zuglót erősíti két érdi nevelésű labdarúgó, Májer Gergő és Pintér Nikolasz, de az Érdi VSE-ben korábban megforduló Frőhlich Roland is, Rajtuk kívül kiemelt figyelmet kell fordítani a bajnoki góllövőlistát 19 (!) góllal vezető Kokenszky Norbertre is.

Az Érdi VSE és a BVSC-Zugló az NB III-ban még nem találkozott egymással, a felek legutóbb a 2018/19-es idényben, a Magyar Kupában találkoztak, amikor a 6. fordulóban az érdiek idegenben jutottak tovább az akkor még a budapesti másodosztályban szereplő együttes ellen.

„Egyelőre nem sokat javult a helyzetünk, csak a mérkőzés előtt tudom megmondani, mit lehet várni a mérkőzéstől, mert még nem lehet tudni, ki az a 10-12 játékos, akire lehet számítani a meccsen. Akik játszanak, azok viszont meg fognak tenni mindent a jó eredmény elérése érdekében. Mások a célok a BVSC-nél, mint nálunk, de ismerjük a futballt, sokszor fel tud borulni a „papírforma”

– mondta a mérkőzés kapcsán Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, akinek csapatába csupán Kertész Ferenc és az eltiltását letöltő Csiszár Zoltán térhet vissza.

Az október 31-én, 13 órakor kezdődő Érdi VSE–BVSC-Zugló mérkőzést Zimmermann Márió vezeti, segítői Ring Kevin és Hovanecz Máté László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
10.31., 13.00: Érdi VSE–BVSC-Zugló

HÉTVÉGI PROGRAM!

Felnőtt NB III-as együttesünk mellett női csapatunk is hazai környezetben lép pályára, hiszen október 30-án, 16 órától a Kerepesi BSE-t látja vendégül az Ercsi úti sporttelepen. U19-eseink Dunaharasztin, U16-osaink Kozármislenyben lépnek pályára, míg U13-asaink a Nagykátát fogadják. U10-es korosztályunk a budapesti futsalbajnokság harmadik játéknapján Gödön csapnak össze a Hidegkúttal és a Rubeola FC-vel.

 

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 6. forduló
10.30., 16.00: Érdi VSE–Kerepesi BSE

U19, Regionális bajnokság, Középnyugati csoport, 11. forduló
10.30., 10.00: Dunaharaszti MTK–Érdi VSE

U16, Regionális bajnokság, Déli csoport, 10. forduló
10.29., 13.00: HR-Rent Kozármisleny–Érdi VSE

U13, Regionális bajnokság, Középkeleti csoport, 9. forduló
10.29., 16.30: Érdi VSE–Nagykáta SE

U10, Budapesti Futsalbajnokság, alapszakasz, 3. forduló, Göd, 10.31.
12.50: Hidegkúti SC–Érdi VSE; 14.30: Rubeola FC–Érdi VSE