Futsal: tizennégygólos iksz a nyitókörben

Elkezdődtek a regionális futsal bajnokság budapesti 1. csoportjának küzdelmei, ahol az első fordulóban a Szent István SE-vel kötött együttműködésünk után Érd-SZISE néven induló csapatunk 7–7-es döntetlent játszott a Csepellel.

Az Electric Csepel FC pályaválasztásával debütált az Érd-SZISE közös csapata a regionális futsalbajnokságban. A vezetést bár a csepeliek szerezték meg a második percben, de az érdiek erre négy góllal feleltek. A szünetig azonban volt még fordulat, hiszen a Csepel kétszer is visszajött egy gólra.

A fordulás után Czinege Norbert harmadik gólját jegyezte, de erre a Csepel három góllal válaszolt és fordított (7–6), azonban Czinege negyedik gólja pontot ért az érdieknek.

„Az első félidőben egyértelműen uraltuk a mérkőzést és szebbnél szebb gólokat lőttünk. Második félidőben sajnos visszahoztuk a meccsbe ellenfelünket, és végül még az egy pontért is küzdenünk kellett. Ahhoz képest, hogy először játszott együtt a csapat biztató dolgokat láttunk a pályán. A védekezésünkön még javítani kell és akkor az ilyen mérkőzéseket győzelemmel tudjuk zárni a jövőben”

– értékelt Ebedli Zoltán, az Érd-SZISE edzője.

Regionális futsal bajnokság, Budapesti 1. csoport, 1. forduló
Electric Csepel FC–Érd-SZISE 7–7 (4–5)
Gól: Harsányi B. (2. perc), Viza (15., 33. p.), Váczi (17. p.), Rácz B. (19., 32., 36. p.), ill. Czinege (7., 19., 28., 39. p.), Molnár M. (12. p.), Kertész B. (12. p.), Sulyok (14. p.)