Nem szabad elkényelmesedni!

Május 9-én, 17.30-tól már a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és 18 éven aluli hozzátartozóik előtt fogadja az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának 34. fordulójában a 9. helyezett Érdi VSE a sereghajtó Nagyatádi FC-t. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

A hatályos kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek és 18 éven aluli, felügyeletük alatt álló személyek visszatérhetnek a sporteseményekre, így a május 9-én 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–Nagyatádi FC NB III-as bajnokit is az Ercsi úti Sporttelepen tekinthetik meg a védettek.

Felhívjuk a mérkőzésre látogatókat, hogy a sporttelep területén szájat és orrot eltakaró maszk viselése ajánlott!

A sereghajtó ellen pedig különösen fontos a szurkolók buzdítása, hiszen nem mindegy, milyen szájízzel fordulnak Kertész Ferencék a bajnokság hajrájára.

Ehhez azonban semmiképp sem szabad félvállról venni a vasárnapi mérkőzést, annak ellenére sem, hogy a Nagyatád legutóbbi 11 bajnokiját kivétel nélkül elvesztette és már matematikailag is biztos, hogy nem marad a harmadosztályban.

A Zala megyeiek ugyanis eddigi 33 fellépésükből 2-t nyertek meg 3 döntetlen és 28 vereség mellett. Sőt, 28 lőtt góljuk mellé 97 kapott társul.

Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy ősszel sem az Érdi VSE, sem a Mol Fehérvár FC II, sem az FC Nagykanizsa, sem a Bicskei TC, sem a III. kerületi TVE ellen nem álltak ki, így ezeket a mérkőzéseket zöld asztal mellett veszítették el 3–0-ra.

Az érdiek teljesítménye az elmúlt hetekben igencsak vegyes képet mutat, a tatabányai döntetlenért és a III. kerületi győzelemért is alaposan meg kellett küzdeniük Csiszár Zoltánéknak, akik ezt megelőzően egymás után 3 vereséget szenvedtek el, melyet 2 győzelem előzött meg.

„Az ilyen mérkőzésekre szokták mondani, hogy automatikus egyes, de én azt mondom, hogy az ilyen mérkőzések szoktak a legnehezebben menni nekünk, a Szabadkikötő ellen már egyszer beleestünk egy ilyen csapdába, még egyszer nem szeretnénk, hogy ez megtörténjen”

– kezdett bele Limperger Zsolt.

„Fontos lesz, hogyan tudunk felállni, mert van két eltiltottunk, három sérültünk, van aki most kapott oltást és most lázas, úgyhogy ez csak vasárnap derül ki”

– tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 9-én, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE – Nagyatádi FC mérkőzést Fehérvári Patrik vezeti, segítői Juhász László és Rácz Béla lesznek. A találkozót az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 34. forduló
05.09., 17.30: Érdi VSE–Nagyatádi FC

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-asaink mellett U19-eseink a Dunaharasztit, U14-es második csapatunk pedig a Darazsak SE-t fogadja hétvégén, míg U15-öseink Csákváron vendégszerepelnek. A körzetben Érden indulnak újra a Bozsik Program fesztiválok, hiszen vasárnap délelőtt az U9-es, U8-as és U7-es korosztály küzdelmeit tartják az Ercsi út zárt kapui mögött.

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 27. forduló
05.08., 10.00: Érdi VSE–Dunaharaszti MTK

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 27. forduló
05.08., 11.00: Csákvári TK–Érdi VSE

U14 II, Pest megyei ¾ pályás bajnokság, Déli csoport, 18. forduló
05.09., 10.00: Érdi VSE–Darazsak SE

U9, OTP Bank Bozsik Program fesztivál: 05.09., 11.00, Ercsi úti Sporttelep, zárt kapuk mögött

U8, OTP Bank Bozsik Program fesztivál: 05.09., 10.00, Ercsi úti Sporttelep, zárt kapuk mögött

U7, OTP Bank Bozsik Program fesztivál: 05.09., 9.00, Ercsi úti Sporttelep, zárt kapuk mögött