Tovább az úton

Április 14-én, szerdán, 16.30-tól a kiesés elől menkülő THSE-Szabadkikötőt látja vendégül az Ercsi úti sporttelep zárt kapui mögött az NB III Nyugati csoportjának 29. fordulójában az Érdi VSE. Ez lehet az érdiek egymás utáni harmadik sikere. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Bár a tavasz nem indult jól az Érdi VSE szempontjából, a Bicskén mutatott játék után a Ménfőcsanak ellen hazai pályán, a Pápai Perutz FC ellen pedig idegenben nyertek 2-1-re Koós Gáborék.

Ezúttal viszont nem volt sok idő a pihenésre, hiszen három nappal a pápai siker után újabb feladat vár Limperger Zsolt együttesére.

Az aktuális ellenfél, a THSE-Szabadkikötő sincs túl jó formában, hiszen eddigi hét tavaszi találkozóján mindössze 3 pontot szerzett, a sereghajtó Nagyatádot bár otthon 4-1-re legyőzte, emellett a III. kerülettől, a Tatabányától, a Veszprémtől, a PAFC II-től, a Balatonfüredtől, illetve legutóbb a BKV-tól szenvedtek vereséget.

Az Érdi VSE 13-6-9-es mérleggel, 45 pontot gyűjtve a tabella 6. helyét foglalja el, hátránya csupán 5 pont a 3. helyezett VLS Veszprémhez és 4 az FC Nagykanizsa, Lipót Pékség SE kettőshöz képest.

A THSE 28 mérkőzés után 5 győzelmet, 4 döntetlent és 19 vereséget tud felmutatni, mellyel a tabella 18. helyét foglalja el. Ennek ellenére sem vehetik félvállról riválisukat Bozsoki Imréék, hiszen ősszel az érdiek egy fordulatos mérkőzést tudtak behúzni idegenben 3-2-re.

“Nem szabad abból kiindulnunk, hány pontja van jelenleg a Szabadkikötőnek, hiszen ők utolsó utáni esélyüket játsszák ellenünk, mivel nagyon le vannak maradva a bennmaradást érő helyekről. De szokták mondani, hogy ezek a legnehezebb mérkőzések, amikor egy olyan ellenféllel játszol, akinek sok múlik ezen a mérkőzésen. Nehéz meccsre számítok, de remélem, itthon tudjuk tartani a 3 pontot”

– fejtette ki várakozásai Limperger Zsolt. Az Érdi VSE vezetőedzője hozzátette, bár Bicsként nem tudott nyerni a csapat, már látta a változást a játékosokon, akiknek Pápán nyújtott teljesítményével már elégedett volt, de hangsúlyozta, ezúttal is fontos lesz a hátsó stabilitás megőrzése.

Az április 14-én, 16.30-kor kezdődő Érdi VSE – THSE-Szabadkikötő mérkőzést Szalai László vezeti, segítői Keszthelyi Tamás és Farkas Gergő Zoltán lesznek.

A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 29. forduló
04.14., 16.30: Érdi VSE – THSE-Szabadkikötő