Bicskén nézünk újabb feladat elé

Március 27-én, 15 órától a Bicskei TC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában az Érdi VSE. A hazaiakhoz hasonlóan Limperger Zsolt együttese is első tavaszi győzelmét szerezheti meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Két, a tavaszi rajtnál kissé beragadó együttes találkozik szombaton az NB III Nyugati csoportjának 26. körében. A télen edzőváltáson áteső Bicske a Balatonfüred elleni hazai gól nélküli döntetlen mellett otthon a VLS Veszprémtől, idegenben pedig a Puskás Akadémia FC második csapatától és a BKV Előrétől is vereséget szenvedett. Igaz, az új szakvezető, Csordás Csaba munkáját az sem segítette, hogy számos játékos sérüléssel bajlódik.

Az Érdi VSE bár a ZTE FC II vendégeként ugyancsak egy döntetlennel nyitotta a tavaszi küzdelmeket, ezt követően a Mosonmagyaróvár elleni hazai és a Mol Fehérvár FC II elleni idegenbeli mérkőzéseken is közel állt a pontszerzéshez, de ez egyik találkozón sem jött össze. Legutóbb viszont már kifizetődött a nagy küzdelem, hiszen ember- és gólhátrányból álltak fel Kollega Krisztiánék az FC Nagykanizsa elleni rangadón.

A felek őszi, 6. fordulóban lejátszott összecsapását épp Kollega duplájával nyerte meg a házigazda Érdi VSE 2-0-ra, míg az előző idényben az újonc bicskeiek 2-1-re kaptak ki az Ercsi úton.

Az Érdi VSE helyzetét nem könnyíti meg, hogy múlt heti kiállítása miatt a négymeccses eltiltást kapó Popov Patrik mellett többek játéka is kérdéses kisebb sérülés miatt. Az Érdi VSE vezetőedzője az elmúlt időszakban többször felhívta rá a figyelmet, a csapat hátsó stabilitását kell megőrizni, mert több elkerülhető gólt kaptak.

“Az a fontos, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. Nálunk is sok a sérült, van eltiltottunk is, szóval egyelőre nem tudom, milyen összeállításban állunk ki. Hátul javítanunk kell, hogy ilyen gyermeteg hibákból ne kapjunk gólokat. A harcosság, a küzdőszellem ezeken a mérkőzéseken is rendben volt, de a kapott gólokon kívül abban is fejlődnünk kell, hogy a támadójátékban gólratörőbbek legyünk és merjünk játszani. Bízom benne, ez holnapra már látszódni fog”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 27-én, 15 órakor kezdődő Bicskei TC – Érdi VSE mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Tinnyei Zsolt és Bizderi Nikolett lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
03.27., 16.00: Bicskei TC – Érdi VSE

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA

Felnőtt NB III-asaink mellett – Bozsikos korosztályainkon kívül –  összes labdarúgócsapatunk pályára lép a hétvégén. Sőt, U19-es és U17-es együtteseink felnőttjeink “bemelegítőmeccsét” vívják, hiszen az NB III-as találkozó előtt Serfőző István és Kajdy György csapatai is Bicskén lépnek pályára. Ezzel egyidőben, szombat délelőtt U15-öseink és U14-eseink a Kelen SC-t, utánuk pedig U16-os lányaink a Csornát fogadják az Ercsi úton. A sűrű szombati programot vasárnap hazai rangadóval zárja le az Érdi VSE felnőtt női labdarúgócsapata, amely 10 órától a Tárnok KSK-val vív meg, ugyancsak az Ercsi úton.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, nyugati csoport, 9. forduló
03.28., 10.00: Érdi VSE – Tárnok KSK

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 21. forduló
03.27. 11.00: Bicskei TC – Érdi VSE

U17, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 21. forduló
03.27., 09.00: Bicskei TC – Érdi VSE

U16 lány ¾ pályás I. osztály, északnyugati csoport, 14. forduló
03.27., 14.00: Érdi VSE – Csornai SE

U15, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 21. forduló
03.27., 12.00: Érdi VSE – Kelen SC

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 21. forduló
03.27., 10.00: Érdi VSE – Kelen SC