Győztes rangadóval zárták az őszt U19-eseink

Hazai pályán vívott térségi rangadót a Diósddal az Érdi VSE U19-es együttese. Serfőző István csapata kiegyenlített első félidő után a másodikban jobban akarta a győzelmet, mely a Kovács Áron által kiharcolt és értékesített büntetővel össze is jött a regionális bajnokság középnyugati csoportjának, 15., őszi utolsó körében.

– Őszi záró fordulóban fogadtuk az egy helyezéssel előttünk álló Diósd csapatát. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, lehetőségek itt is, ott is kialakultak, de igazi gólhelyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A második játékrész jól indult számunkra, egy remek egyéni akció után egy jogos büntetőhöz jutottuk, melyből sikerült a vezetést megszereznünk. A hátralévő időben jól védekeztünk, kapusunk többször is bravúrosan védett, és a szerencsével sem álltunk hadilábon. A második félidőben jobban akartuk a győzelmet, így jogosan szereztük meg a három pontot, ezzel jól zártuk az őszi idényt, lejátszottuk az összes mérkőzésünket, így nyugodtan készülhetünk majd a tavaszi nyitányra. Gratulálok a győzelemhez és köszönöm a féléves munkát mindenkinek! – Serfőző István.

Az Érdi VSE U20-as bajnokságban szereplő futsalegyüttese a Startolunk SE ellen győzött 9–4-re Martonvásáron.

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 15. forduló
Érdi VSE–Diósdi TC 1–0 (0–0)
Gól: Kovács Áron (49. perc)

U20, 15. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 3. forduló, Martonvásár
Startolunk SE–Érdi VSE 4–9 (0–4)
Gól: Rácz Krisztián (2., 31., 33. perc), Bodnár Dominik (7., 29. p.), Kovács András (9., 17., 30. p.), Fodróczy Gergely (38. p.)