Elmarad a hétközi meccs, miénk a három pont

A Nagyatádi FC lemondta a 2020. december 2. 13 órára kiírt Érdi VSE elleni mérkőzést, így a három pontot 3–0-s gólkülönbséggel az érdiek kapják meg.

Mint ismert, az Érdi VSE labdarúgói komoly sorozatterhelésben vannak, hiszen az ősz korábbi szakaszában öt mérkőzésüket halasztották el, melyeket ezekben a hetekben pótolnak.

December 2-án Limperger Zsolt együttese az újonc Nagyatádi FC-hez látogatott volna a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán, ám a Somogy megyeiek már a legutóbbi két mérkőzésüket is lemondták, így a Mol Fehérvár FC II és az FC Nagykanizsa is 3–0-s gólkülönbséggel kapta meg a három pontot.

A szerdai mérkőzés előtt a Nagyatádi FC vezetése arról tájékoztatta egyesületünket, hogy a mérkőzést lemondják, így a három pontot az Érdi VSE kapja meg.

Kertész Ferencék így legközelebb december 6-án lépnek pályára, amikor a bajnokság 21. fordulójában a Komárom VSE-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A 13 órakor kezdődő mérkőzést az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!