Továbbjutott a Kazincbarcika

Eredetileg október 28-án, 12.30-tól a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika ellen lépett volna pályára hazai környezetben az Érdi VSE NB III-as együttese. A találkozóra a nagyszámú koronavírusos megbetegedések miatt Limperger Zsolték nem tudtak kiállni, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak tovább.

Mint korábban beszámoltunk róla, az október 12-i héten az Érdi VSE két koronavírus-gyanús játékosának is pozitív lett a PCR-tesztje, amely után a csapat karanténba vonult, de rajtuk kívül számos játékos a fertőzés tüneteit mutatta, s közülük többen pozitív tesztet produkáltak.

A vasárnapi kötelező PCR-teszt során összesen tizennégy játékos tesztje mutatta ki a koronavírus-fertőzést, míg egy minta még kiértékelésre vár. A Kolorcity Kazincbarcika SC többszöri kérésünk ellenére nem fogadta el a halasztási kérelmünket.

A kialakult helyzet miatt az Érdi VSE ezért nem tud kiállni a Kolorcity Kazincbarcika elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésre, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak a következő fordulóba.

Egyúttal tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat arról is, hogy a november elsejére kiírt VLS Veszprém elleni mérkőzésünket az ellenfél hozzájárulásával elhalasztottuk.