A Kazincbarcikát fogadjuk a Magyar Kupában

A Fejér megyei első osztályú Bodajk SE kiejtése után a MOL Magyar Kupa főtáblájának második körében, október 28-án, a Merkantil Bank Liga NB II-es Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadjuk hazai környezetben.

A MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírásában minden fordulóban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa. A főtábla második, összességében a sorozat hetedik körében már csak az NB I-es csapatok kiemeltek, míg az előző körben még a másodosztályúak is kiemelést élveztek.

A sorsoláskor az alacsonyabb osztályú együttes a pályaválasztó, azonos osztályúak esetén az dönt, mely csapat volt kevesebbszer pályaválasztó, ha ez alapján sem lehet meghatározni, mely csapat játsszon hazai pályán, akkor a sorsoláskor elsőnek kihúzott együttes játszhat saját pályáján.

Amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, akkor kétszer 15 perces hosszabbítás következik, ha ezalatt sem dől el a továbbjutás, tizenegyespárbaj dönt (ABAB sorrendben).

A Kazincbarcika a főtábla első körében a Sárbogárd vendégeként aratott 3–0-s sikert. Jelenleg az NB II-ben tizenegy fordulót követően négy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a tizenkettedik helyen áll Vitelki Zoltán együttese.

MOL Magyar Kupa, főtábla, 7. forduló (64 csapat)
10.28.: Érdi VSE–Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II)