Helyén kell kezelni a kiütéses sikert!

Sima, 13–0-s győzelmet aratott az Érdi VSE U19-es együttese hazai környezetben a Bicskei TC ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hatodik körében. Serfőző István együttesében Kertész Bence hétszer, Horváth Zoltán és Kovács Áron kétszer, Fodróczy Gergely és Berki Tamás egyszer talált be.

– Nyárias meleg, jó pálya, kellemes ellenfél. Ezekkel az előjelekkel fogadtuk az eddig pont nélkül álló Bicske csapatát. A várakozásoknak megfelelően alakult a mérkőzés lefolyása számunkra, mi kezdeményeztünk, beszorítottuk ellenfelünket a saját térfelére és sok lehetőségig jutottunk, amiből négyet ki is használtunk az első félidőben. A második játékrészben tovább fokoztuk a tempót és a mérkőzés végére teljesen elfáradó ellenfelünket ilyen arányban is teljesen megérdemelten győztük le. Gratulálok a csapatnak, de helyén kezeljük ezt a mérkőzést és remélem hitet és önbizalmat ad az elkövetkező mérkőzésekre – Serfőző István.

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 6. forduló
Érdi VSE–Bicskei TC 13–0 (4–0)
Gól: Kertész Bence (11., 40., 44., 70., 76., 82., 85. perc), Kovács Áron (34., 50. p.), Horváth Zoltán (57., 87. p.), Berki Tamás (68. p.), Fodróczy Gergely (88. p.)