Kemény csoport után sikeres rájátszás

Erős mezőnnyel, 13 csapat részvételével rendezte meg a Csak a Csel az Ikarus BSE Sporttelepén a 15. Dalnoki Jenő Emléktornát, melyre az Érdi VSE U10-es korosztálya is meghívást kapott.

Az Érdi VSE a torna egyedüli ötcsapatos csoportjába került, olyan ellenfelek mellé, mint az MTK, a Mészöly Focisuli, a Veszprém és a Soroksár. A csoportkör során a Veszprém és az MTK ellen 5×2 méteres kapura nagyarányú vereséget szenvedett Bozsoki Imre csapata, majd egy igazán izgalmas és fordulatos meccsen játszott 4 – 4-es döntetlent a Soroksárral. Tóth Bálinték a csoport zárásaként a Mészöly Focisulitól is vereséget szenvedtek, de az alsóházi rájátszásban már sokkal eredményesebben teljesítettek. A Vác elleni vereség után ismét döntetlenre végeztek a Soroksárral, majd a Rubeola FC-t és a házigazda Dalnoki Akadémiát is legyőzve végeztek a torna 11. helyén.

– A tornát két részre osztanám: csoportkör és alsóházi rájátszás. A csoportban olyan csapatokkal találkoztunk, akik jóval előrébb tartanak, és erőfelmérőnek tökéletes volt a srácoknak és kíváncsian vártam mit hoz ki ez a csapatunkból. Sajnos az elején még ijedten mentek fel a pályára, de kezdtek belejönni a fiúk és már láttam viszont dolgokat, amiket edzéseken gyakoroltunk. Az alsóházi rájátszásban mondhatom, hogy a velünk egy szinten lévő csapatokkal találkoztunk. Kezdtek a fiúk ráérezni, hogy mit követelek meg tőlük, ezáltal fegyelmezettebbek is lettek ennek eredményeként kezdtek jönni az eredmények is. Természetesen hibák voltak, amit minden meccs után megbeszéltünk és remélem tanultak belőle és még egyszer nem esünk ebbe a hibába. Rúgtunk szép gólokat is és jó volt látni, ahogy 1-1 jó helyzetnek vagy gólnak tudtak örülni a srácok – értékelt Bozsoki Imre, a korosztály edzője.