Zárt kapuk mögött játszunk

Mint ismert, a magyar kormány rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett, amely miatt a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltják, így március 14-én, 14.30-tól az Érdi VSE–MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzésünkre zárt kapuk mögött kerül sor. A mérkőzést az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük!

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdai sajtójátékoztatóján bejelentette, a magyar kormány rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet léptetett életbe, melynek értelmében megtiltják a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket. A Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára, Vági Márton tájékoztatta a sportegyesületeket, hogy a március 11-e után rendezendő bajnoki és kupamérkőzéseket zárt kapuk mögött kell lejátszani.

Sportszervezetenként az NB I-es mérkőzéseken maximum 45, az NB II-eseken 35, ennél alacsonyabb szinten, azaz az NB III-as és megyei pontvadászatokban, a női és utánpótlás- valamint futsalbajnokságokban maximum 25 fő vehet részt (labdarúgók, stábtagok, sportszakemberek, vezetők).

A kialakult közegészségügyi helyzetre való tekintettel az Érdi VSE mindent megtesz a minél gyorsabb és precízebb tájékoztatásért, s azért, hogy szurkolóink sem maradjanak le első tavaszi hazai bajnoki mérkőzésünkről, ezért lehetőségeinkhez mérten terveink szerint az Érdi VSE facebook oldalán élőben közvetítjük a március 14-én, 14.30-kor kezdődő MOL Fehérvár FC II elleni bajnoki mérkőzésünket!

Az Érdi VSE vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a következő időszak idegenbeli és hazai találkozóit is élőben közvetítsük!

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
03.14., 14.30: Érdi VSEMOL Fehérvár FC II

A Magyar Labdarúgó Szövetség emellett döntött az utánpótlásbajnokságokat érintő változásokról is: az OTP Bank Bozsik-programot, a Fair Play Cupot és az egyéb szociális rendezvényeket visszavonásig felfüggesztik. Ezzel párhuzamosan tollaslabdázóink számára nem rendezik meg március 14-én a Kard Ki Kard Kupát, illetve a Magyar Diáksport Szövetség döntése értelmében a 2019/2020-as tanévre vonatkozó versenykiírás hatályát veszti, tehát nem, vagy későbbi időpontban rendezik a tollaslabdázók eredetileg március végére kiírt országos döntőjét.