Kikaptunk a főpróbázó Szolnok vendégeként

Második felkészülési mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Szolnoki MÁV FC vendégeként az NB III Nyugati csoportját vezető Érdi VSE.

Noha, már a Dabas-Gyón elleni felkészülési mérkőzésen sem számíthatott több meghatározó játékosára  Limperger Zsolt, most újabb sérültek csatlakoztak az amúgy is népes táborhoz, így Németh Gábor Vince, Mojzer György és Kalmár Domonkos mellett Melczer Vilmosra, Gera Dávidra és Borek Norbertre sem számíthatott az NB II-es rajtra készülő Szolnoki MÁV FC vendégeként vívott felkészülési találkozón.

Ennek okán az Érdi VSE vezetőedzője a Kertész F. – Májer, Bozsoki, Csiszár, Gál Sz. – Durso, Koós, Csala – Pál Sz., Balogh Á., Kollega összeállításban küldte pályára csapatát, akik közül a Vasas Kubala Akadémián nevelkedő, pályafutása során az RKSK-ban, a Csepel FC-ben, Vácon és Tiszakécskén is megforduló Giuliano Durso próbajátékon szerepelt.

Az első félidő első felében a hazaiak megszerezték a vezetést, miközben az érdiektől Kollega Krisztián a huszadik perc tájékán bokasérülést szenvedett, így helyét Pintér Olivér vette át.

Ezt követően az egygólos hazai előnnyel véget érő első játékrész után a másodikban a Tisza-partiak megduplázták a vezetésüket, ám a 2–1-es végeredményt bő negyed órával a találkozó vége előtt Csiszár Zoltán szöglet utáni gólja állította be.

– Azért imádkozunk, hogy ne sérüljön meg senki, megint lett egy súlyos sérültünk, szóval borzalom, nem tudok mást mondani – fogalmazott csalódottan a csapatot érintő sérüléshullámmal kapcsolatban Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki hozzátette, sajnos több játékos esetében nem tudható, hogy sérülésük miatt mennyit kell kihagyniuk, így a felkészülés sem tud a megfelelő ütemben haladni.

Az Érdi VSE harmadik edzőmérkőzésére február 8-án, 11 órától a szintén NB III-as Jászberényi FC ellen kerül sor.

Felkészülési mérkőzés
Szolnoki MÁV FC (NB II)–Érdi VSE 2–1 (1–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Csiszár, Gál Sz. – Durso, Koós, Csala – Pál Sz., Balogh Á., Kollega
Csereként pályára léptek: Pintér O.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Csiszár